Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jak je to s podobnýma fotkama jako například zde - to té herečce zaplatili za to, že její fotky mohou zveřejnit v článku, nebo se jí vůbec nemusí ptát?
Za jakých podmínek lze něčí fotografie zveřejnit, je vždy otázkou dohody nebo smlouvy mezi autorem a fotografovaným objektem. Pochybuji, že tu někdo bude znát podrobnosti smlouvy vztahující se k odkazovaným obrázkům.
Pro úplnost: Chování a jednání bulváru není za obecně platnou normou.
doplněno 30.07.12 00:04:Suzymon®, ona tu byla řeč o skandálu?
Tazatel se ptá na zveřejňování fotek a odkazuje na bulvár. Pro případ, že by autor dotazu měl také v úmyslu zveřejnit něčí fotku/y, jsem ho chtěla upozornit, že bulvár často nepoužívá korektní postup.
No já teda na těch fotkách nevidím nic skandálního. Prostě je na nich jedna žena, která je u moře a dokonce je oblečena v normálních plavkách. Mohla bych to být klidně já, nebo Vy. Za tohle asi ta herečka vůbec nemůže. Vždyť je to ta neobyčejnější fotka, jaké si pořizují miliardy žen na dovolené. Ale asi je tam něco, co můj zrak nepostřehl...
Lepší být zviditelněná ve špatném světle, než vůbec. Toho beze studu využívá třeba ta dorota Hanychová. Nic neumí, hezká není, slušné chování ani IQ nemá a tak se klidně nechá zviditelnit tam, kde se pere, kde je u výslechu, kde je nalitá jako slíva.
Lepší něco nežli nic. Slušný člověk by se styděl! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.