Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Markus Wolfbauer-Yamimoto

Od: skymilan odpovědí: 1 změna:

Zdravim, take jsem dostal z ničeho nic email, že mam poslat životopis. Když jsem odpověděl, že mi maji aspoň napsat oč jde, abych se podival, jestli mě to bude zajimat apod. Po par tydnu mě přišel druhy email i spřílohami, kde byl popis prace a druhy byl registračni formulař i s fotem. Mzda 3000 eur, +5% atd. prace 3 hod. na telefonu/den. Jestli je to ten Markus, co je na Googlu, to asi nezjistim. Z počatku jsem si myslel, že firma Yamimoto co vyrabi elektro kola ma vedlejšak s cennymi papiry-burzu přes pana Markuse. Nyni jak jsem najel na Googlu, tak mam pochybnosti. Vypadalo to lakave a duvěřivě...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nezmnám tvou profesi, zkušenosti apod. - ale opravdu se domníváš, že nějaká firma tímto způsobem hledá zaměstnance?

Vždy a všem vřele doporučuju takovéto maily okamžitě máznout - "ale je to marný, je to marný, je to marný"...

*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]