Nejste přihlášen/a.
to není vtip, opravdu bych chtěla poradit. Od smrti mé maminky už je to rok a půl a od té doby máme doma duchy. Na to jsem nepřišla já, ale naši kocouři. V pohodě si leží v křesle a najednou se vyšponujou, vyděšeně zírají buď za televizi nebo do předsíně, načež po břiše utečou do koupelny a s očima jak ténisáky se tam schovají na pračku. Máme je osm let a před smrtí mé mamky nikdy nic podobného nedělali. Asi to bude někomu připadat směšné, ale mě napadlo i jestli to nemůže být třeba tím, že maminka chtěla po smrti rozsypat na určitém místě, ale táta se s ní pořád nemůže rozloučit a má ji doma.Nemáte někdo zkušenosti s paranormálnímy jevy?
Jako první krok bych zkusil přesvědčit otce, ať vyhoví přání zemřelé.
Já mám za sebou nějaké semináře z praktického šamanismu, probíralo se tam i odvádění duší zemřelých, ale v praxi jsem to ještě nezkoušel (a ani nevím, jestli bych to chtěl zkoušet, možná by to chtělo víc zkušeností, než mám).
Pokud jste věřící, zkuste požádat o pomoc kněze.
Jak už bylo zmíněno, zkuste splnit přání zesnulého člověka. A vám se nestává nic? Žádné divné věci nevnímáte, kromě těch koček? Kdy se to většinou stává, že kočky se chovají divně? Můžete zkusit ty kocury dát i jinam, jestli se budou chovat stejně (k někomu).
Právě zvláštní je, že první mě na to upozornil manžel, který není příznivec nějakých duchařin akorát mu to přišlo divné. Já u toho byla jen dvakrát a opravdu ti kocouři vyděšeně utíkají do koupelny. Od té doby vždycky jen jeden z nás řekne tomu druhému - " zas viděli trpaslíky." Nejsem věřící já ani manžel.
To je právě těžké. Žili spolu přes padesát let a byli na sobě strašně závislí. Já se tomu vždycky smála, že táta šel do sámošky pro rohlíky a během půl hodiny si třikrát telefonovali. Táta mi sám říká, jak si sní ( s urnou ) pořád povídá a že se prý spolu dohodli, že ten slib - vysypání na určitém místě - už neplatí, že prý mu to máma schválila. Když jsem mu řekla, že by měl tu urnu vysypat, protože tady mamka pořád je a děsí mi kocoury, tak se rozbrečel. Tak co mám dělat?
Já Vám věřím, mám natočenou kočku a psa jak koukají stejným směrem, oba stejně kmitali hlavama ale nic tam nebylo, jako třeba hmyz, nebo stíny... bylo to asi kolem 2. hodiny ráno, ... Už několikrát jsem v pokoji slyšela šepot - muž a žena - mluví něco o tom, abych jim pomohla a přinesla něco z půdy, ale nemluví ke mě ale k sobě... a to si čtu třeba jen knihu - když se otočím nikde nikdo... V našem domě nikdo tedy nezemřel, možná bych se zkusila nějak "usmířit" a vyhovět přání mamince..
...
taky mám urnu s popelem mojí mámy u nás doma... a naše 3 kočky a pes nic nepozorují - ani my, lidi... ale je pravda, že to nejspíš není proti jejímu přání... i když si s ní nepovídám, mám lepší pocit, že je tu s náma a ne na hřbitově 90 km daleko, kam bych jela1x za rok... moc jsem si přála věřit na možnosti "setkání", když umřela - nemohla jsem se s jejím odchodem srovnat a moc jsem si přála nějaký kontakt, ale nic - a to jsme se měly hodně rády... od té doby na podobné věci nevěřím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.