Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat mám dva syny ten jeden 14 let má stále teplotu lékař mi řekl,že nevidí žádné známky chřipky,angíny... teplota trvá vždy jen chvíli druhý syn mi řekl ,že si to něčím zpusobuje ten to zapírá.. hledala jsem na internetu kde jsem našla že se dá teplota zvýšit křídou tu doma nemáme nevíte jak jde ještě z ničeho nic navýšit teploty? děkuji za odpověd a přeji pěkný večer.
Není to z me hlavy gugl me poučil. Kridu jste vyloucila mezi další trik patří ponozky do mrazáku takze prohledat. A nejoblíbenější je nahrati podpazdi nebo samotného teplomeru lze použít jakýkoliv zdroj tepla vydrží to cca 10 min . Takze ho mějte chvilku na ocich a pak teprve měřit. Také je možná záměna teplomeru za stejný pripraveny . Nějak si ten sklepnuty oznacte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.