Nejste přihlášen/a.
Zdravím,k MBank jsem se dál v pátek,bohužel nechci u této banky účet,do 14 dnů mužů podle zákona odstoupit od smlouvy?
Účet je bez poplatků,chtěl jsem si jen udělat repujcku s tím že jsem u nich zažádal o úvěr kterej schválili ale ještě jsem to nepodepsal tudíž je neplatný a není co řešit ale ještě chci radši zrušit ten účet.
Karta mi ještě nepřišla a ani nebyla aktivovana.
Jestli mužů odstoupit,stačí výpověď zaslat emailem?Nebo poštou s overenym podpisem který mi ověří na poště?V jakém provedení to mám zaslat?Díky předem za rady.
Jaké odstoupení od smlouvy, však jste nic neplatil. Učet si klidně nechte, je zdarma a možná se vám bude v budoucnu hodit. Jinak zrušení účtu lze poslat písemně, s měsíční výpovědní lhůtou
doplněno 29.03.15 16:22:jitt: mě účet ležel ladem několik let a je stále funkční
Když 3 měsíce nebude na konto připsána žádná částka ani odeslána tak vám MBank smlouvu vypoví s 2 měsíční lhůtou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.