Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou tu nějací učitelé?

Od: sttellaa odpovědí: 5 změna:

Píšu bakalářskou práci na téma Alternativní zdroje financování ve vzdělávání a chtěla bych se Vás zeptat ( zda by byl někdo ochotný napsat zde svůj email,kam bych poslala svůj krátký dotazník na toto téma a) pokud by Vám nevadilo trochu se tu vyjádřit k tomuto tématu. Zda s tím máte zkušenosti, jaké, jestli máte pocit, že je málo informací v této oblasti ...atd atd. Chtěla bych jen lehce nastínit, zda o tom existuje vůbec nějaké podvědomí a jak mám tedy případně sestavit dotazník
Moc děkuji za jakoukoli reakci

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

E-mail Vám pravděpodobně nikdo dávat nebude.

Vytvořte dotazník např. v Google Doc nebo v některé "dotazníkové" službě

a vložte odkaz na dotazník.

stela*
hodnocení

Moc děkuji za odpověď, jde mi spíše o to ale než ten dotazník zatím sestavím, aby mi tu nějaký učitel napsatl jeho názor na danou věc,abych věděla,jakým směrem se ubírats

iz*

Chcete-li pomoc před sestavením dotazníku, doplňte text do otázky,

nebo jej vložte jako reakci na svou otázku.

Lidí ochotných pomoci tu najdete dost, je tu i několik učitelů, ale málokdo Vám dá svůj e-mail ...

sttellaa
hodnocení

Dobrý den,

studuji na Univerzitě v Hradci Králové na Přírodovědecké fakultě obor se zaměřením na vzdělávání. Byla bych moc ráda, kdyby jste mi v rámci psaní mé bakalářské práce pomohl(a) vyplněním dotazníku , který má dvě strany a zabere Vám jen pár minut. Bakalářská práce mapuje povědomí učitelů o alternativních zdrojích financování. Pokud budete mít jakýkoli nápad na zlepšení či k doplnění dotazníku, budu ráda, když mě budete kontaktovat na tento email. V jiném případě postačí pouze vyplnit dotazník a na závěrečné straně kliknout na "Odeslat".

Moc Vám děkuji

host*
hodnocení

0x

Pokud to má být seriozní práce, tak potřebujete i seriozní zdroje informací, statistiky respondentů, odpovědí, atd. Podívejte se, jak se podobná dotazníková šetření i s výsledky, statistikou, grafy apod dělají na nejrůznější témata například na vyplnto.cz/... a pak uvažte, jestli byste byla schopná udělat své dotazníkové šetření, které byste mohla oficiální do vaší práce vložit, nebo ho použít alespoň jako srovnávací objekt s dalšími zdroji informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]