Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nejsem z Prahy a chtěla bych vědět, kolik stojí obyčejnej lístek na metro. Našla jsem že na 30 min 24 kč, je to tak? Děkuju ![]()
Ano, já také kupuji tu levnější za 24 kč,jezdím metrem do Prahy minimálně a málo, prý je to opravdu na půj hodiny,ale nejspíš i s přestupem. Dnes jsem jela s dcerou opět jen za 24,vycestovala jsem z Hájí (konečná st) až na Křižíkovku na karlín (samo i s přestupem),tak snad je to takhle opravdu možný![]()
Přidám se k dotazu - nevíte, prosím, kolik to stojí pro starobního důchodce? Z Hl. nádraží na Zličín?
A pokud by chodil revizor, jaký doklad ke potřeba k prokázání nároku na důchodcovskou jízdenku? Stačí občanka? Švagr není z Prahy, zajímalo by ho to, poprosil mě, ať se tady taky zeptám.
Děkuji všem
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.