Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad návodu

Od: magdon® odpovědí: 2 změna:

Pořídil jsem si multifunkční detektor FAD-2203. Bohužel bez návodu. Návod v angličtině jem našel na Internetu a pustil na něj googlovský překladač. Výsledek je sice lehce zmatený a úsměvný, ale v podstatě je mi všechno jasné. Jen jsem nepochopil větu "Aim the detector’s yellow line at the surface to be scanned". Překladač jí přeložil jako "Cíl detektoru žluté značce na povrchu mají být kontrolovány". Na bocích přístroje jsou skutečně 4 žluté gumové body. Co s nimi mám teda dělat? *nevi*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Detektor namiřte žlutou linkou směrem ke snímanému povrchu.

doplněno 28.03.15 12:13:

Nebo trošku jinak řečeno - detektor namiřte na snímaný povrch tak, aby žlutá čárka ukazovala směrem k snímanému místu. Ve vašem případě zřejmě budte hledat kovové (metal) předměty (trubky pod omítkou, dráty nebo traverzy v betonu, apod,) nebo elektrické kabely pod napětím (voltage), protože detektor zřejmě snímá rozptylové elektrické pole, nebo masivní dřevěné (stud) předměty (trámy, apod.) pod omítkou, nebo pod tapetou apod.

doplněno 28.03.15 12:15:

Taky jsem nevěděl o co jde, lepe je to vidět na obrázku například na soselectronic.com/... na stránkách soselectronic.com/...

hodnocení

*palec* Aha! To má logiku. Drobná žlutá linka je tam taky. Akorát, že je proti těm žlutým gumám dost nenápadná, takže jsem jí nevěnoval pozornost. Takže díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]