Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zažehlovací papír - zkušenosti

Od: vlk95® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda má někdo zkušenost s tímto systémem. exasoft.cz/...

Jde o papír na který se pomocí obyčejné inkoustové tiskárny něco natiskne a potom se to zažehlí. Má někdo nějakou zkušenost, nebo radu? Popřípadě pokud to někdo použil můžete poslat foto výsledného trička? Díky.

Zajímá mě jestli jde papír po zažehlení vidět, jak dlouho barva vydrží atd. prostě vše pro a proti.

Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Já jsem podobný papír použil, byl sice od Fy Rayfilm, ale bude to nejspíš hodně podobné i když u toho Rayfilmu je rozdíl jestli je to na barevné tmavé tričko a nebo bílé a světlé tričko. Nicméně je potřeba tu fotku vystřihnout jinak na tričku je videt celý papír. Trvanlovost potisku na tričku nebyla až zase tak valná. Po pár výpráních to bylo mírně poškozeno. Ve finále to manželka dodělala když tričko vyžehlila, zůstal tam jen barevný flek. Pro nějakou srandu je to dobré, ale origo potisk to není ani omylem.

hodnocení

0x

Tvořil jsem tryčka nažehlovacím papirem od různých firem i drahý od Canona i tímto. Tisk se musí provést zrcadlově, protože papír se zažehluje tiskem k textilu. Je nutné to pak prát šetrně v ruce aby to vydrželo co nejdéle.

25.07.12 14:08
hodnocení

Díky

mil®
hodnocení

0x

Tak jsme to zkoušeli, ale po prvním vyprání byl potisk polámaný a podruhém už nečitelný. Ale nový byl pěkný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]