Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mladší muž starší žena

Od: poldik odpovědí: 10 změna:

Seznámil jsem se s ženou, která je o devět let starší a pár týdnů spolu chodíme, rozumíme si, ale strašně mě štve, že kámoši si ze mě dělají srandu, kam jsem prý dal oči. Jaký máte názor na takový vztah, může vydržet? Předem díky všem za názor.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Dlabte na kamoše, pokud vám to vyhovuje, a když aspoň na nějakou dobu, lepčí než nic! Zda to vydrží je přece na tobě a ne na mínění jiných! Nevíš co chceš. Nežij cizí život!

hodnocení

0x

Oni si z tebe nedělají srandu. Oni ti normálně závidí, že máš pořádnou babu a oni nic. Jen to dávají najevo blbým způsobem, ale to je jejich problém, ne tvůj.

hodnocení

0x

Starší žena si mladšího muže více váží. Pokud není příliš žárlivá, tak to mů

paw*
hodnocení

0x
Na starem kole se nejlepe naucis jezdit. At vam to vydrzi. Na kamarady dlabej, zijes svuj zivot a ne jejich.

amadeus*
hodnocení

0x

Je obrovsky rozdil mezi "starsi" a "starou" zenou. Pokud jde o prvni variantu, pochybuji, ze by se vam nekdo smal. Takovy vztah by asi maloktery muz odmital. Druha varianta je komplikovanejsi. Okoli se bude jiste podivovat a je jen na vas, zda vam to bude vadit. Smutne je, ze z prvni varianty se s nejvyssi pravdepodobnosti za par let stane varianta c.2. I sebelepsi vino se jednou zkazi a stane nepozivatelnym

tiffany*

Amadeus, a není to tak, že když s tím vínem zestárnete, tak to nakonec může být ok, v horším případě je Vám to jedno? Nikdo přece nemládne...

amadeus*

Predpokladam, ze ano. Jak jinak by spolu vsechny ty duchodcovske pary vydrzely? Myslim si, ze od urciteho veku muz ztrati chut na vino a pak proste dozije zivot s kamaradkou, na kterou je zvykly. Tragicke je, kdyz se vino zkazi driv nez na nej muz ztrati chut.

mmm*
hodnocení

0x

Můj manžel je o 6 let mladší a nijak to neřešíme. Kamarádka má chlapa o 11 let mladšího a taky ok. Oběma nám je lehce po čtyřicítce a naši muži spíš žarlí na nás než mi na ně :) . Užívejte si a kámoše neřešte, závidí vám.

dam®

9 let? na základce rozdíl OBROVSKÝ, v běžném životě nic, šéf může být mladší, prodavačka prudérní, v hospodě host, doma - máte doma? Pouhých devět let Vás rozhazuje? Věděl jste kterým směrem a k čemu směřujete, nebo jste byl naveden? Vy se stydíte za to že máte vztah? Je víc otázek které by se hodily. Máte dotyčnou vůbec rád?

hodnocení

0x

Zrovna včera v autobuse jsem viděla pár. Ona kolem čtyřiceti a on tak 26. Nejdřív jsem si myslela, že je to syn, ale pak jsem poznala, že to syn není. Měli se k sobě. Vůbec mi to nevadí. Naopak je obdivuji a přeju jim to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]