Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chceš se podívat na svůj rodný dům?

Od: viky® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den. Máte doma mnoho fotografii svého domu, dvora, zahrady. Takovou fotografii svého domu, určitě nemáte. Bydlíte ve městě nebo na vesnici? Zadejte Město, ulici, číslo domu a Entr. Můžete se nejen podívat po celé vesnici, do každého dvora, nebo zahrady pěkně z blízka. Je to nádherný pohled, krásné cestování.

showmystreet.com/...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Viky, to je klasická mapa Google. Pohled z ulice nabídne jenom tam, kde projelo to jejich auto s kamerou. Na vesnicích ti nabídne jenom pohled shora a neoznačí ani barák, kterého se zadaná adresa týká. Ale uznávám, že je to hezký a rychlejší než přes Google - Mapy.

hodnocení

Dobrý den. Ladine, děkuji, že jsi mi to napsal. Je škoda, že auto s kamerou neprojelo všude. Máme štěstí, že si kamera vybrala zrovna tyto vesnice.

Chceš se podívat na svůj rodný dům?

aroff
hodnocení

0x

To jsou mapy z Google maps.google.cz/...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Můj rodný dům to nenašlo - asi nejezdili do slepých ulic :), ale ten současný ano. Měli bychom častěji sekat trávu :)

polinek*
hodnocení

0x

...je to supéér...

hodnocení

Jsem ráda, že to někomu jde.

pb®
hodnocení

0x

To je z letošního jara. Poměrně nové snímky.

Není to z letošního jara. Už skoro rok mám na dveřích ceduli, která na obrázku není. Mimochodem, na mapách Googlu tohle už funguje pár let.

pb®

Tak je to asi pokazde trosku jinak. U nas v ulici jsou rozkvetle tulipany a na dome je pristaveno a to jsme delali v zime. Google samozrejme znam a pouzivam, ale tam jsou mapy stare snad 2 roky. Kde stoji barak, je jeste staveniste.

doplněno 24.07.12 16:17:

Takze za me Praha letosni jaro a jeste jen prujezdy ulici, letecky pohled je stale nekolik let stary, jako na googlu.

ladinpraha*

Dříve bývalo na mapě dole datum pořízení snímků (teď ho tam nevidím) a bylo tak 3 roky staré.

hodnocení

Stáří snímků je různé, některé jsou loňské jiné druhý rok. Praha, tady mohu prohlížet každý dům.

Chceš se podívat na svůj rodný dům? #2

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že mapy jsou identické jako přes maps.google, o jejich stáří asi není třeba se přít, jsou průběžně aktualizovány. Těžko by zaktualizovali celou republiku během jednoho dne či měsíce...

hodnocení

0x

Naší ulicí projížděli někdy koncem února. Ozdobou zimní zahrady jsem já, v nejstarším kabátě a se smetákem v jedné ruce a kbelíkem ve druhé... :).

ferda60*
hodnocení

0x

Pro někoho to bude možná jako bych nesl dříví do lesa, ale ten rodný dům mi připomněl, že je k dispozici také letecká mapa z roku 1953 (1954). Není tak ostrá, jako ty dnešní, ale i tak je zajímavá. Je na ní např. vidět těleso rozestavěné dálnice D1 z pražského (dnes) Chodova směrem na Brno.

Hledat se v ní dá ale asi jen šipkami a přibližováním, ve stejném okně se dá zobrazit i současný pohled.

kontaminace.cenia.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Zkusil jsem to a získal jsem fotografickou expozici,ale objevilo se u domu ještě auto,které jsme před 4 lety prodali.

JB

krkovicka*
hodnocení

0x
Děkuji za odkaz.Podívala jsem se skoro všude i k prarodičům.Paradox je,že v jednom místě mají podzim s listím a v druhém městě mají asi leden se závějemi sněhu-Jak to?
doplněno 08.08.12 06:42: Viky to je pěkný.Bohužel v Praze máme dům níž než silnici,takže vidím jen branku a koruny jabloní:-D
S úžasem sem koukala jak matinka(družka mého táty) věší zrovna prádlo.Ona s internetem nemá zkušenosti,tak byla úplně v šoku.
Ono je to dobrý když lidi jedou na dovolenou.Ve spouště katalogu je vyfocen hotel a mnohdy se stalo že za hotelem byla čistička,nebo továrna a to potom znechutí dovolenou.Takhle si to aspoň projdou kolem dokola a už ví že NEBRAT! :-D
hodnocení

Dobrý den Krkovičko. Tady je vidět, kdy auto jelo kolem a snímalo záběry. Také máme záběry různě, Praha je dělaná v létě, chalupu máme na podzim, v Jeseníku jsme našli domek známých, pod sněhem. Nejvíc se mi líbí, že si mohu prohlédnout vlastní dům z blízka, fasádu, zahradu i dokonce vnitřek ve stodole, která při záběru, byla otevřená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]