Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá koupit ostrov?

Od: honzi0020® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Mám takový dotaz před časem jsem čelt článek o prodeji ostrovů některé stojí pár kaček a některé několik milionu. Zajímalo by mě jsestli by jste mi nemohli poslat linky na nějaké realitky nebo prodejce.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

0x

,,já to viděla v telce ,ale není to jednoduché. Je tam povoleno normálně chodit se podívat.A ten ostrov vlastně není váš tak úplně.

doplněno 23.07.12 23:34:

ale tam se prodávaly ostrovy již s domy.

hanesinho*
hodnocení

0x

Na této stránce uplně dole je "pošlete dotaz"tak tam by ses mohl zeptat já ti víc nepovím, protožože o tom víc nevím... croatia-estate.com/...

ale uvědom si: že pokud by sis nějaký ostrov náhodou koupil, tak za něj neseš plnou zodpovědnost a kdyby se na něj nekdo vypravil a něco se mu tam stalo tak by si z toho mohl mít i problémy. A to i přes to že ostrov je tvůj :)

No a taky cena není za ostrov ale za m2. VĚTŠINOU

Docela by mně zajímalo,jaký by měl budoucí majitel k tomuto ostrovu práva?

Přece nejde zabránit aby se tam někdo nedostal. To by musel mít celý oplocený,což je nereálné.

polinek*

jak jsem viděla prodeje ostovů ..bylo to cca 14 dnů v telce,třeba to najde ,,,je s tím spousta starostí a navíc,,je mu prodáno jen kousek a lidi jaK jsem psala tam běžně chodí. To není byt.

Je lepší koupit nějaký apartmán v zahraničí,,,,je to na realitách na hl.straně ..Seznam. Je jich tam moc. To už je jeho jako byt.Pokusím se to najít,na kterém programu to bylo..ale myslím n a čt2 ...jestli má program ,,podívejte se,nebo není to na youtube?

frame*
hodnocení

0x

Mne teda odradila ta cena, ale můžem se složit ;)

croatia-estate.com/...

mowla*

Když už koupit ostrov, pak určitě ne tam, kde mne budou otravovat hejna turistů... ;)

privateislandsonline.com/...

Tak cena pochopitelně musí být velká,ale zase na druhou stranu tak velká není.

56000 m2 - 42 milionů kč - tj.pro lepší představu 230 m x 230 m

To zase není tolik, pro nějakého milionáře,či miliardáře to sou jenom drobný.

doplněno 23.07.12 23:23:

Ale postrádá mi smysl,co bych s takovým ostrovem dělal.

Jediné co mně napadá je to,že bych si v prostředku ostrova postavil barák a kolem různé sportovní vyžití. Akorát by byl problém s elektřinou (bych si musel pořídit nějakou dieselcentrálu) , vodu bych musel dovážet, fekálie odvážet, na nákup bych musel lodí jezdit na pevninu... to už by bylo možná rozumější si postavit dům na pevnině :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]