Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám takový dotaz před časem jsem čelt článek o prodeji ostrovů některé stojí pár kaček a některé několik milionu. Zajímalo by mě jsestli by jste mi nemohli poslat linky na nějaké realitky nebo prodejce.
Děkuji
Na této stránce uplně dole je "pošlete dotaz"tak tam by ses mohl zeptat já ti víc nepovím, protožože o tom víc nevím... croatia-estate.com/...
ale uvědom si: že pokud by sis nějaký ostrov náhodou koupil, tak za něj neseš plnou zodpovědnost a kdyby se na něj nekdo vypravil a něco se mu tam stalo tak by si z toho mohl mít i problémy. A to i přes to že ostrov je tvůj
No a taky cena není za ostrov ale za m2. VĚTŠINOU
Docela by mně zajímalo,jaký by měl budoucí majitel k tomuto ostrovu práva?
Přece nejde zabránit aby se tam někdo nedostal. To by musel mít celý oplocený,což je nereálné.
jak jsem viděla prodeje ostovů ..bylo to cca 14 dnů v telce,třeba to najde ,,,je s tím spousta starostí a navíc,,je mu prodáno jen kousek a lidi jaK jsem psala tam běžně chodí. To není byt.
Je lepší koupit nějaký apartmán v zahraničí,,,,je to na realitách na hl.straně ..Seznam. Je jich tam moc. To už je jeho jako byt.Pokusím se to najít,na kterém programu to bylo..ale myslím n a čt2 ...jestli má program ,,podívejte se,nebo není to na youtube?
Tak cena pochopitelně musí být velká,ale zase na druhou stranu tak velká není.
56000 m2 - 42 milionů kč - tj.pro lepší představu 230 m x 230 m
To zase není tolik, pro nějakého milionáře,či miliardáře to sou jenom drobný.
doplněno 23.07.12 23:23:Ale postrádá mi smysl,co bych s takovým ostrovem dělal.
Jediné co mně napadá je to,že bych si v prostředku ostrova postavil barák a kolem různé sportovní vyžití. Akorát by byl problém s elektřinou (bych si musel pořídit nějakou dieselcentrálu) , vodu bych musel dovážet, fekálie odvážet, na nákup bych musel lodí jezdit na pevninu... to už by bylo možná rozumější si postavit dům na pevnině
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.