Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je zařízení na skle?

Od: bendo odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

známý má na skle přilepené zařízení viz foto, nevíte někdo co to je a k čemu to slouží?

K čemu je zařízení na skle?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

06.07.12 23:19
hodnocení

3x

anténa?

ar*
hodnocení

0x

Anténa

doplněno 06.07.12 23:38:

Podle tvaru a umístění to tipuji na GSM

martinhajek*
hodnocení

0x
Anténa pro autorádio.

bendo
hodnocení

Nemůže to být něco jiného?

Anténu má určitě ještě na střeše. Nebo že by měl 2 antény?

mowla*
hodnocení

0x

Anténa s vyšším ziskem - velmi pravděpodobně na vysoké frekvence, pravděpodobně pro digitální příjem (ale může být na cokoli - od GSM po TV)

bendo
hodnocení

To GSM je co?

hop®
Global System for Mobile communications- tedy v tomto případě anténa pro mobilní telefon...

martinhajek*
hodnocení

0x
Ale toto je opravdu nalepovací anténa pro AUTORÁDIO, žádné GSM. Vím to, už jsem jich pár montoval. U mnoha autorádií je diverzní příjem - mají vstup pro dvě antény.

hop®
hodnocení

0x

I podle tvaru a rozměru je toto dipólová anténa pro nižší frekvence, AM, FM...

prohifi.cz/...

ar*

Hope radio antény mají uprostřed větší kostku ve která je symetrizační člen a nebo zesilovač. Tato anténa to nemá tak to je spíše GSM a nebo to tky může být od alarmu. Takovéhle antény používá Jablotron.

levnealarmy.com/...

jablotron.cz/...

martinhajek*
I kdyby jsme se s hopem mýlili a nebyla to FM/AM anténa, GSM anténa to není ani omylem - tohle je na ní moc dlouhé.

lll*
hodnocení

0x

AR trefil hřebík na hlavičku. Je to samolepící anténa ke starodávnému Pageru na 27MHz. Nevím jestli zrovna od Jablotronu, to takhle nepoznám.

mkat*
hodnocení

0x

Nie že by som chcel robiť mudreho "známý má na skle přilepené zařízení viz foto" ,tak čo sa opytať znameho?
martinhajek*
Beru to jako soutěžní otázku :-D

veryl
hodnocení

0x

Nevíte někdo co to opravdu je?

dle mě je to autoanténa spoilercentrum.cz/...

doplněno 12.07.12 21:13:

šel bych po kabelu asi ho najdete u autorádia je možný že jedna anténa nešla tak dal někdo jinou

itan71*
hodnocení

0x

*hej*Je to anténa pro rádio*tuc* mám ji taky jen ji mám za vnitřním zrcátkem a druhou originál od výrobce v blatníku a ta je stažená*pivo*

doplněno 03.08.12 19:51:

*tanec*Má to výhodu třeba v automyčce nebo proti chmatákům:-P

doplněno 04.08.12 15:09:

*bzum*Když jsem se podíval na tu fotku důkladněji asi si z nás všech dělá prdel.PROČ SE HO NEZEPTÁ SÁM*palec*?:-P

daniell*
hodnocení

0x

Autoanténa také sem ji měl ale u zrcátka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]