Nejste přihlášen/a.
To je činnost, kterou jsem si dosud nevyzkoušel (tedy vkládání z wordu jako funkce "poradenského editoru") a rád bych to udělal. Zkusmo jsem vybral kousek textu, který je (myslím si) docela pěkný, tak schválně.
Otázku nemám žádnou, ale případným diskusím se meze nekladou.
=============================================================================
NOVÝ SLOVNÍK FLOSKULÍ
Zkouším, opět někde něco vrtám.
Svůj text dám normálně kopírovat.
Zde kliknu na ikonu třetí zleva (W).
Objeví se výzva k zmáčknutí kláves Ctrl/Cmd + V. S tímhle jsem měla vždy problémy, co zmáčkout najednou, co postupně. Držím Ctrl a postupně mačkám C m d. Objeví se další tabulka, už v jednom řádku obsahuje můj text. Dám dokončit a všechno je pryč. Když zmáčknu i V, je to nějaké podobné.
Prostě se na vkládání textu vykašlu, jen jsem si tuto svoji marnou snahu a někdejší vztek, když to nešlo, uvědomila při četbě příspěvku paní, která zřejmě sepisuje dlouhý příběh a může se jí stát něco podobného.
No, nic proti místnímu editoru, ale nejspolehlivější je podle mne zatím text zkopírovat do notepadu, kde se porovná a z něj pak na poradnu. Jinou spolehlivou možnost jsem zatím neobjevil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.