Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Re:Melou boží mlýny pomalu, ale melou?

Od: ju* odpovědí: 23 změna:

Než jsem se stačil podívat na svoji otázku tak ji cenzor uzavřel - vůbec nechci komentovat úmrtí Standu Grose je mi to vcelku jedno, ale připadá mi to jako diskuse na Idnes- taky cenzor utnul, nemyslím si že toto téma by bylo nějako závadné...ano vím že účastí na tomto foru ...ble,ble,ble...nebo už se přiklánime do ruska či do koreje? Co se nám / mě / nelíbí - kdo má tu moc tak to utnu protože můžu a bůh a admin mě obdařil touo mocí? Mohl by se někdo ponížit a napsat sem co bylo protizákoné či nevhodné, pobuřující na příspěvcích v této diskusi - napíšu to pro tupé a nechápavé ještě jednou DISKUSI navíc volné...protože třeba normální život je třeba o diskusi ...aj. Děkuji.

Na závěr bych požádal všechny aby se ještě jednou podívali na pořad premiéři... a osvěžili si paměť.

doplněno 17.04.15 13:54:

doplním - pro mravokárce - už jsem se preventivně nahlásil...

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Já už jsem to psal u jiných uzavřených příspěvků. Uzavírání ve volné diskuzi nechápu. toť vše k tématu.

petrosek
hodnocení

0x

Vazeny pane, normalni svet uz davno neni o diskusi. Normalni svet uz neni, stalo se z nej cosi hyperkorektniho, kde svoboda slova neexistuje, naopak cenzura sili. Nemuzete napsat, ze vas okradl Rom, protoze je to rasismus. Nemuzete napsat, ze vam vyhrozuje Arab, protoze je to xenofobie. Kdyz to zkusite, vsude tam takovy prispevek smazou, pripadne za nej budete pri jeho vysloveni minimalne pokaran. Nemuzete rici nic proti mensinam, pro ne pravidla neplati, jsou v dnesnim svete chranenym druhem za kazdych podminek.

franta*
hodnocení

To mi připomělo něco z let 70 jak brečí na václavaku chlap, přijdou k němu dva SNB a co se stalo, ale nějakej němec mi ukradl hodinky, a co říkal - davaj časy, ale to byl přece snad rus, jo - to já ale něřek...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- nějak nechápu, co je to za "svobodu projevu" , pokud je lidem znemožňována diskuze k citlivým tématům tak, že se diskuse zablokuje - i když je fakt, že lidé v těchto případech dávají průchod hlavně nenávistným výlevům, takže vlastně o diskuzi ani nejde - škoda.

iz*
18.04.15 00:27

hodnocení

0x

V názvu je 1 intermetová poradna. Na co jste se chtěl zeptat? Stále je zde více diskuzí s různým napadáním než žádosti o radu.

Původní diskuse byla založena na otázce zdali věříme že boží mlýny opravdu melou. To je pro mě dostatečně jasně položená otázka. Bohužel otázku, jak to zařídit aby se mlelo podobně rychle u všech hrabivých existencí co jich českým parlamentem a přidrženou lobby chátrou prošlo, nám asi nikdo nikdy nezodpoví. I když by to byla krásná představa.
layborrr

toták - stačilo by sehnat jednoho malinkatýho Adolfa kterej by 1000 největších zlodějů hned první den pověsil a videli by ste jakej by tu byl pořádek během týdne.

Jako v hokeji: prvni lajna Klaus, ,Kalousek, Rittig, Janousek, Dalik,

nasleduje Bem, Starka, Pitr, Kožený, Paroubek a už se připravují

Bárta, Jančík, Langr, Topolánek, Nečas,

potom by se mohla udělat nějaká firemní akce napr. H-Systém a ČNB a jedno dopoledne bychom meli zaplněný. Odpolední program bych vyplnil starými dobrými kamarády ze zlatých 90. let řekneme na 13:00 bych to viděl

Dlouhý, Kalvoda, Dyba, Ruml, Stehlík (Poldi) pak také dámská party

Nagyova, Němcová, Parkanová, Klausová a Buzková.

A takhle by to trvalo měsíc nebo dva.

Zabavené majetky by katapultovaly kurz koruny 1:1 k Euru

doplněno 17.04.15 16:00:

Ještě nesmím opomenout studenta chytrolína Bendu.

mp*

To je pech. Takový neřádi, a oni nám zatím chytí jen takové malé ryby jako je David Rath a dříve Svobodu se Snopkovou. (všichni ČSSD - jak zajímavé). Myslím, že si žijete ve svých bludech, které nemají s realitou nic moc společného. Ale nic se nebojte, je nás takových víc.

ju*
hodnocení

Zde pro Vás otázka která byla zaražena :

Po včerejší reportáži v TV se Vás ptám - jaký máte názor na nemoc Křištálově křištálovitého strojvůdce lokomotivy s opaskem i kšandami a strejdou Vikem, zda jste jej v duchu politovali či přijali jeho nemoc se zadostiučiněním...

Toto je tedy co? A pokud si to ujasníte tak je to v rubrice VOLNÁ DISKUSE nebo se snad pletu? Takže Vaše konstatování o diskusi je v rubrice volná diskuse snad trochu mimo, či se snad mýlím?

doplněno 17.04.15 15:40:

ps: pro zolík

jofa*

Téma rozhodně nebylo závadné, ale psát o někom konkrétně, že je všivák a podobně, taky bych tomu udělal přítrž. Navíc o člověku, který se již nemůže bránit.

ju*
hodnocení

Ano je to poněkud drsné nenazval bych ho snad všivákem - zvolil bych možná mírnější vyraz :třeba člověk nadmíru zištný, hrabivec, nepotrestaný zloděj...atd. ale nezapomínal bych na to že obchod uskutečnil s firmou která připravila Prahu nevím kolik o miliony... Ale opravdu nevím proč by se něčemu takovému jako je slovo všivák musela dělat přítrž /Synonyma: darebák, mizera /- vysvětlete pokud můžete...Zřejmě jsou zde někteří pisatelé papežtější jak papež...

Podle mne urážite člověka který nebyl nikdy za nic odsouzen a už se nemůže bránit. Platí snad stále presunkce nevinny? A boží soud, mlýny? Podle mne ptákovina. To by prvně musela celá církev dostat rakovinu.Za vojenská tažení ve znamení kříže,upalování nevinných lidí ,za získávaní majetku a v neposlední řadě církevní restituce...Jsem zvědav kolik lidí onemocní za tunel Blanka...

jofa*

Víte co udělejte. Napište o někom kokrétně, že je všivák všech všiváku a dejte to do novin. Myslite, že Vám to jen tak otisknou? Pokud ano, tak Vás asi zřejmě důrazně upozorní, že budte čelit trestnímu oznámení.

doplněno 17.04.15 16:12:

pro: ju

ju*
hodnocení

ani to neotisknou a ani neodpoví, trpí dnes takovou autocenzurou snad větší jak za komančů, může se psát jako v korei jaké je to skvělé a jak nám soudruzi z EU a Ameriky jsou vzorem, kdo uhne jde...kdepak asi je ta zrzavá Slonková? co jí Babiš nechával ať si píše co chce, ha,ha, a šla...

ju*
hodnocení

To: Jofa ..

Já se Vás ovšem ptal na něco úplně jiného a bavíme se zde o volné diskusi TADY a o tom co je závadného na slově VŠIVÁK a ne o sdělovacích prostředcích - zase vedle...nu což, také jsem jenom člověk...

jofa*

ju: S Vámi škoda času.

ju*
hodnocení

Také argument - přesto Vám děkuji za Váš čas, sic mimo téma, ale přesto.

Všivák byl kdysi hřeben na vyčesávání vší a nabo hanlivá urážka pro člověka.Nedivím se že vám to blokli. Opravdu škoda času.

danys*
hodnocení

0x
Taky nechápu, proč ji cenzor uzavřel! Zřejmě proto, že tady pár Standových sympatizantů neuneslo jiný názor!
dam®

Taky mám ten pocit, že rubrika - Volná diskuze, politika - má nespecifikované omezení / určitě etické *nevi*/, ale to je na majiteli, jaký průběh nechává řídit. Občas mě taky napadá, že se zde provozuje něco na způsob sociologického průzkumu s celkem dobrým vytěžením obrazu pisatelů, kdy se dá solidně určit charakteristika jednotlivce, posléze databáze CV...

Kdo je bez viny, nechť hodí kamenem.

doplněno 19.04.15 01:47:

Mlýny, jak léty prověřeno, melou pomalu, ale jistě!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Kolega Layborr tady odpoledne popsal takový časový plán, jak naložit s darebáky. Zajímavé.

Když se volil naposledy prezident, tak jsem říkal. Když nevíte koho, tak udělejte mě CAREM. Otevřu Terezín a oběma bránama tam nechám navozit všechny naše darebáky,co nám tady škodili a škodí už 25 let. Poslal bych komando i pro Koženého a další jemu podobné. Je v tom jakási shoda. To by byl hukot.

layborrr

Také dobrý nápad .*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]