Spočti to - do školy chodíš 10 měsíců - 1 měsíc má 3 víkendy - řed. voln. může ředitel dát za celý rok 4 dny ( to je dáno všude). Svátky - okolo 7 dní? Prázniny - ( jarní, zimní ) - 5 týdnů? Tak a počítej :D
Mně vyšlo 43 víkendů od září do konce června. Sedmkrát má měsíc 4 víkendy a třikrát 5 víkendů. Teď hledám ten měsíc se 3 víkendy! A nezapomeň, že se dá chodit úspěšně i ZA ŠKOLU! Takže vše jsou jen nepřesné počty! doplněno 21.07.12 20:32:msmt.cz/... Tady najdete přesné dny vyučování! Já už do školy nechodím, spočítejte si to sami!
Mne vychazi nejakych 209 dnu, od kterych se musi odecist jarni, podzimni prazdniny, coz je nejakych 11 dnu i s vanocemi a pololetnim volnem.
Takze plus minus jeden den (zalezi na roku) je to 198 dnu.
uska*
ještě odečti velikonoční volno! A to je každým rokem jiné dle víkendů. Takže přesné číslo nedostaneš pokud nezadáš konkrtní rok. A co když je v budoucnu vyskytnou ještě uhelné prázdniny ... povodně ... stávka v dopravě atd...
Školní rok 2012/2013 má po odečtení veškerých prázdnin a svátků 172 pracovních dnů. Od toho si ještě odečtěte případné ředitelské volno (to je u každé školy jiné).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.