Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem si koupil sluchátka přes hlavu... Když si je položím na krk(v tu chvíli když neposlouchám), tak se jakoby dají k sobě.. Když jsem ale potkal pár lidí se stejnýma sluchátkama, viděl jsem, jak je mají trochu od sebe a nemají je jako já, u sebe, tey v podstatě je měli obě dvě slkuchátka dá se říct vodorovně..
Nevíte, jak dostat do éto polohy i moje sluchátka?
Mockrát díky
Za prvé: nevíme jaké sluchátka (typ, odkaz)
Za druhé: Nepochopil jsem jednoznačně co znamená "... dá se říct vodorovně"; Nemyslíte rovnoběžně?
Obecně bych řekl, že je to tím, že máte sluchátka nová, tak hlavový most ještě dost pruží. Ostatní je už mají dýl a hlavový most je už "unavený".
Pokud je chcete mermomocí mít s mezerou, tak jedině ve volných chvílích odtahovat sluchátka / mušle od sebe. Šak ony se potvory unaví Ale pak vám zas nemusí držet na hlavě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.