Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka u sebe - jak je dát vodorovně?

Od: roman99 odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

nedávno jsem si koupil sluchátka přes hlavu... Když si je položím na krk(v tu chvíli když neposlouchám), tak se jakoby dají k sobě.. Když jsem ale potkal pár lidí se stejnýma sluchátkama, viděl jsem, jak je mají trochu od sebe a nemají je jako já, u sebe, tey v podstatě je měli obě dvě slkuchátka dá se říct vodorovně..

Nevíte, jak dostat do éto polohy i moje sluchátka? :-D

Mockrát díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za prvé: nevíme jaké sluchátka (typ, odkaz)

Za druhé: Nepochopil jsem jednoznačně co znamená "... dá se říct vodorovně"; Nemyslíte rovnoběžně?

Obecně bych řekl, že je to tím, že máte sluchátka nová, tak hlavový most ještě dost pruží. Ostatní je už mají dýl a hlavový most je už "unavený".

Pokud je chcete mermomocí mít s mezerou, tak jedině ve volných chvílích odtahovat sluchátka / mušle od sebe. Šak ony se potvory unaví *smich* Ale pak vám zas nemusí držet na hlavě *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]