Nejste přihlášen/a.
0x
Soused taky za mnou chodí, ať mu prodám louku. Jelikož ji nepotřebuji prodat, tak mu říkám, jediný, čím mě přesvědčíš, abych ti to prodal, jsou peníze. Když to bude nabídka, že mě vyrazí dech, klidně mu to prodám.
0x
Jestli na tom chce soused hospodařit třeba kvůli dotacím atd., tak není problém pole jen pronajmout. Můžete ho pronajmout třeba i družstvu pokud budou mít zájem a nemusíte pole ihned prodávat...Pokud vás netlačí finanční tíseň, tak pozemek se dá pak prodat kdykoli, já bych ho pod cenou neprodávala.
Jen odhadem... Za pozemek této rozlohy byste mohla mít z pronájmu u družstva ročně max. 500Kč, spíš ale méně. Pozemky/pole na vesnicích se prodávají obvykle kolem 15Kč/m2, je to většinou mezi 10-30Kč/m2, záleží na nabídkách, poloze pozemku atd...Takže těch 7tis. se mi zdá málo, zkuste vyjednávat. Osobně bych si zašla na družstvo, které u vás s okolními pozemky hospodaří a zkusila se domluvit, uvidíte, co vám nabídnou nebo poradí. Zahradu neprodávejte!![]()
0x
Záleží, co to je za pole, jestli je velké nebo nestojí za řeč, v jakém je místě apod.Já bydlím v srdci Českého Ráje a otec má kolem baráku asi cca nějakých skoro 100Ha půdy. (Pole, louky, les atd.)
Pořád za námi někdo chodí, jestli bychom neprodali kousek pozemku na baráček a kdesi cosi. Samozřejmě vždy odejdou s negativní odpovědí. Protože pozemek prodáte pouze jednou, pak se Vám tam nakvartýrujou lidi a je po klidu a po soukromí. Takže já bych třeba nikdy nikomu půdu neprodal, ale záleží také na tom, co je to za pozemek a jaký k němu máte vztah. To si musíte zodpovědět sama. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.