Nejste přihlášen/a.
Dnes po desítkách let nepotřebuji u klávesnice brýle.Musím s tím všechny účastníky poradny seznámit,protože to je neskutečně povznášející pocit,mít na očích optiku zvíci lupy a teď sledovaz svět volně.A to mi operace proběhla teprve včera a dnes mi sundali obvaz.Toto doporučuji každému,kdo má s brýlema problém.
JABRAKA
Gratuluji. Prima, prima! Co vám tak úžasného udělali? Laserem upravili čočku nebo komplet vyměnili? Jsou to ale kouzla, že?
To je bezva, že jste se k tomu odhodlal, že jste se povedl. Teď nějakou dobu budete muset být opatrný a ne že hned začnete skládat koks a malovat. Nebo jiné ptákoviny :D hezký víkend, přeji
Tak to je super. Gratuji. Něco podobného také plánuji, ale hodně to odkládám. V současné době nosím čočky. Nesnáším vyndávání/zandávání a jsou dost drahý, tak se těším, že to jednou vyřeším nějakou operací. Někteří mě ale děsí tím, že se nebudu moci potápět, protože se tím oko poškodí. Toho se opravdu bojím, protože potápění miluju a u moře nedělám nic jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.