Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace očí

Od: jabraka* odpovědí: 11 změna:

Dnes po desítkách let nepotřebuji u klávesnice brýle.Musím s tím všechny účastníky poradny seznámit,protože to je neskutečně povznášející pocit,mít na očích optiku zvíci lupy a teď sledovaz svět volně.A to mi operace proběhla teprve včera a dnes mi sundali obvaz.Toto doporučuji každému,kdo má s brýlema problém.

JABRAKA

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

Milý/á Jabrako, operace není řešení pro každého, kdu užívá brýle. Blahopřeji Vám k Vašemu nadšení, ale všechno má i svá minus.

hodnocení

0x

Blahopřeji, Jardo! a co tak doplnit všeobecně, co to bylo, laser, fakoemulzifikace a umělá čočka po zákalu nebo jiné? ať i jiní vědí o možnostech a doufají...

já na svět koukám se sklíčky a na monitor nejraději bez...

hodnocení

0x

Gratuluji. Prima, prima! ;) Co vám tak úžasného udělali? Laserem upravili čočku nebo komplet vyměnili? Jsou to ale kouzla, že?*vtip*

doplněno 21.07.12 15:41:

To je bezva, že jste se k tomu odhodlal, že jste se povedl. :) Teď nějakou dobu budete muset být opatrný a ne že hned začnete skládat koks a malovat. Nebo jiné ptákoviny :D hezký víkend, přeji ;)

jabraka*
hodnocení

U mne začal šedý zákal,udšlali mi levé oko.měsíc jsem čekal na druhé,to levé nevidí kvůli poškozené sítnici.Teprve pak si člověk uvědomí,že vlastně byl omezen,je to jako slabý igelit přes oči.Najednou je svět barevnější a jasnější.

JABRAKA

Také Vám gratuluji,já se bez brýlí u monitoru bohužel neobejdu.

frame*
hodnocení

0x

Tak to je super. Gratuji. Něco podobného také plánuji, ale hodně to odkládám. V současné době nosím čočky. Nesnáším vyndávání/zandávání a jsou dost drahý, tak se těším, že to jednou vyřeším nějakou operací. Někteří mě ale děsí tím, že se nebudu moci potápět, protože se tím oko poškodí. Toho se opravdu bojím, protože potápění miluju a u moře nedělám nic jiného.

repe
hodnocení

0x

A kde jste byl na operaci?

jabraka*
hodnocení

Na operaci se zúčastnil tým lékařů a lékařek ÚVN v Praze,jimž jde dát jen absolutorium.Doufám,že to nebude bráno jako reklama.

Odstranění původní čočky bylo provedeno ultrazvukovou jehlou,dnes se přechází na modernější laserové techniky,ale toto je možná bezpečnější.

JABRAKA

hodnocení

0x

Já též gratuluji moc. Je pěkné, že jste se s námi podělil o radostnou zprávu, díky. Kéž by bylo takových více! Přeji pohodu, ostrý zrak a pevné zdravíčko. *slunce*

jabraka*
hodnocení

Díky,

kapu si teď Kapky radějí.

Do oka s chutí a nadějí..

JABRAKA

Jaroušku, dobrá zpráva a k tomu přiléhavé verše... gratuluji k obojímu *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]