Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejrychleji zpevnit tělo?

Od: micaela* odpovědí: 6 změna:

Přeji krásné ráno všem.

Mám takový měnší problém, jsem 17letá dívka, která měří 167 a vážím 67,1 kilo. Mě se to až tak moc nezdá, o tohle mi nejde. Chtěla bych zpěvnit tělo a nevím žádné dobré cviky, které by mě bavili. Tak bych se chtěla zeptat jestli byste mi nějaké neporadili. Chtěla bych si váhu aspon udržovat a hlavně bych chtěla zbubnout boky, ty mi na mé postavě vadí.

Budu ráda, za jakékoliv odpovědi.

Děkuji a pěkný den přeje Michaela

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marisk*
hodnocení

0x

Ahoj Míšo :) z osobní zkušenosti něco zábavného na cvičení ... třebas ZUMBA :) cho'd na zkušeného lektora aspo'm jednou týdně a 1-2 si sje'd DVD hodinovku doma a za nějak měsíc to začne :) ... Samořejmostí jako u každých ccviků je důležitá životozpráva :)

Pokud by tě to nelákalo ... běhaní nebo procházky s tyčemi taky není špatná věc ale je potřeba hlídat si tepovku při které spaluješ tuky :) ... dopl'n třeba brusle ... :)

Zhubnutým kilům zdar a tobě zvláš't :)

micaela*
hodnocení

Ahojky

Moc děkuji za úžasnou odpověd, zumbu v mojim okolí asi nenajdu, ale ráda jezdím na bruslích, tak to určitě zkusím a pak nějaké to běhání a cvičení na dvd :) Uvidím, jak mi to půjde.

Ještě jednou děkuji, zdraví Michaela

hodnocení

0x

micaela, že jste zapomněla, že sedíte u počítače? Do jakéhokoliv vyhledávání zadejte - cviky na zpevnění - a je to. I s videem. *hej*

gregor*
hodnocení

0x

Tlusté boky to je to co se mi na ženám vůbec nelíbí, takže doporučuji to zhodit :)

dzordz*

Protože se zrovna ona musí líbit zrovna vám?

Co kdybych začal: tlusté boky, to je to, co se mi na ženách líbí..

micaela*
hodnocení

Děkuji za tuto odpověd :)

Ano někomu se to líbí, ale někomu ne. A třeba mému přítelovi to trochu vadí :( A mě také.. Nemohu si vzít uplé triko, boky jdou hrozně vidět..

Zdraví Michaela :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]