Nejste přihlášen/a.
jeden recept či návod např. na slivovicovyples.cz/... poměrně podrobně popisuje postup... další teorie třeba na tech-info.cz/...
ovšem stačí si vygooglovat hesla režná pálenka, žitná pálenka, destilace žitná, a pod. a porovnat postupy, zkušenosti a pod.
Tento postup jsem tu už jednou uveřejňoval.V podstatě to platí pro každé obilí-.Jen je třeba počítat s přesným dodržením postupu.Aby bylo možno obilí kvasit,je nutné obsah škrobu fermentací přeměnit na kvasitelné cukry.Obilí se předmlíčí a v určité fázi usuší a semele.Pak se povaří a může kvasit.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.