Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chcem koupit tuzemskou nebo dovolenku na Slovensku přez nějaký ten Slevový portál. Poradte prosim jake mate zkušeností a s kterým jste byli spokojení nebo nebyli. Skrz.cz , Slevomat.cz Slevín...atd.
Dobrý den, Skrz a Slevín pouze shromažďují slevy více slevových portálů.
Za sebe mohu doporučit Slevomat. Vyhnout se Intertipu, kde se po zaplacení zájezd neuskutečnil kvůli jeho údajné nekomunikaci s cestovkou, za kterou se při objednávání zaručovali. Nyní s námi nekomunikuje ani Intertip a nevím, zda peníze vůbec ještě uvidím...
Já taky občas nakupuji přes Zapakatel.cz a slevomat... jenže né vždycky tam najdu, co zrovna chci. Jinak stálou nabídku po celý rok má třeba www.esennce.cz. Je to jistota, když zrovna na slevoportálu nenajdu, co hledám... sice je cena vyšší,ale jistota a kvalita. Je to ověřeno i přes heuréku. Třeba let balónem maj hafo lokalit, nebo seskoky padákem ... esennce.cz/...
Chceme jed do Vysokých Tater. Tak jestli mate někdo nějaky tip n hotel nebo penzion přez slevovy portal ...napište
Podívejte se ZDE, třeba Vás něco zaujme, pokud ne, sledujte nabídku pravidelně, neustále jsou nové nabídky.
Slevové akce jsem v minulosti využil již několikrát, zejména přes zaběhnuté servery jako jsou Zapakatel.cz nebo Slevomat.cz. Se samotnými slevovými portály problém nebyl, poukaz vždy v pořádku přišel. Problémy jsme ale měli s využitím slevy u jejího poskytovatele. Hodně často se firmy, které slevy nabízí, chovají k těmto zákazníkům "přezíravě" a neposkytnou vše na co máte nárok. Na to je potřeba dát pozor a důsledně trvat na poskytnutí všeho co jste si zaplatili. Po negativní zkušenosti s penziónem Axion u Českého Krumlova, kde jsme bydleli ve špinavé špeluňce a museli jsme si o všechno říkat dnes vždy slevové akce před nákupem prověřuji. Najdu si akci která se mi líbí prostřednictvím slevového agregátoru (třeba Topsleva.cz nebo Skrz.cz) a důkladně si prověřím spokojenost lidí s touto akcí (například přes heureka.cz nebo tak, že zadám do vyhledávače spojení "spokojenost s ... (název slevové akce)". Pokud najdu řadu negativních referencí tak akci nekupuji.
Docela se mi tento způsob osvědčil a za sebe tak mohu říci, že lze celkem hodně ušetřit, ale je potřeba pečlivě vybírat a nenechat si vše líbit.
Dobrý den,
mrzí nás váš dojem z penzionu. Rád bych se zeptal, zda jste pobyt kupoval na Slevomatu? Pokud ano, dejte prosím vědět, zda jste zkoušel s vaší špatnou zkušeností kontaktovat samotného provozovatele, případně následně i Slevomat. Odtud totiž bohužel nepoznáme, zda jste nás případně s reklamací kontaktoval.
Budeme rádi, pokud nám zde napíšete detaily. Pokud chcete, můžete nás kontaktovat i na petr.boruta@slevomat.cz
Děkujeme moc za zpětnou vazbu,
Petr Bořuta
Slevomat.cz
Já jsem kupovala tuším na Slevomatu vloni pobyt v Piešťanech. Hotel dodržel vše co měl, jídlo nám chutnalo, ubytování bylo hezké. Akorát "v centru" bych si představovala jinak, než 3 km pěšky od lázeňského centra. Raději si hotel před nákupem poukazu ještě prověřte, např. na orbion.cz nebo jiném "recenzovém" portálu.
Dobrý den,
já nakupuju nejčastěji na slevomat.cz , kde jsem opravdu spokojen. Cokoliv bylo potřeba tak slevomat ochotně a rychle odpověděl.
Koupili jsme tam i teď další dovolenou na kterou pojedeme za 3týdny.
Potom nakupuji i na vykupto - také žádný problém.
Jednou jsem jneom řešil problém na slevadne, kde po zakoupení voucheru jsem nedostal zboží za celou dobu, ale slevadne se zachoval tak, že mi vrátil za oba vouchery peníze, takže žádný negativum ke slevovým portálům nemám.
Jak jsem psal já osobně nejčastěji nakupuji na slevomat.cz, na ostatních jenom když mě něco zaujme přes shromaždiště slev skrz.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.