Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společný účet a milenka

Od: mozzil odpovědí: 13 změna:

Tohle nebude nic pro moralisty. Našel jsem si milenku a rád bych ji něco málo přispíval. Jenže s manželkou máme společné finance a ona se o ně stará ,tak řeším jak toto obejít a aby to nepoznala že chybí nějaké peníze na účtu Má někdo nějaké nápady?Předem děkuji za rady

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rad*
hodnocení

0x

Nechat si část výplaty vyplácet na ruku...

lidus*
hodnocení

0x

Co vaše děti? Zkuste si vydělat bokem o víkendech, nebo holt musíte šetřit na sobě a peníze si ukládat pro milenku. Modlete se aby to manželka nezjistila.

doplněno 25.03.15 13:15:

novinky.cz/... Být milenkou já, tak se mi těch 2800 měsíčně zdá žalostně málo. Nemusíte mi platit byt ale parfém, společné večeře, pěkné prádélko, aspoň týden dovolené u moře-to z toho společného účtu neutáhnete a dlouho to neutajíte.

mozzil
hodnocení

Musí to být všechno tajně . Takže žádné dovolené nejsou možné . Děti jsou již dospělé.

Nechci to dávat přes účet ,ale rád bych to dával milence přímo na ruku v hotovosti . Jde mi o to jak ututlat ty výběry z účtu,proto se ptám na nápady.

rad*

ututltat výběry = nechat si 2 000 z výplaty dávat z pokladny na ruku

hodnocení

0x

O finance se stará manželka, dejte jí za úkol, aby měsíčně milence něco poslala, pak bude vědět, že nic na účtu nechybí;) a nebude problém.

rozumbradka
hodnocení

0x

můj názor je že to není milenka,ale budeš si vydržovat lepší rozhoďnožku.:-P

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, normálně to číslo účtu milenky předejte k zaúčtování manželce a řekněte, že se musíte připojistit na blbost a zasílat tam měsíčně pevnou částku. Myslím, že Vám to paní uvěří spíše, než kdyby jste tvrdil, že jsou to příspěvky do odborového svazu uhlobaronů, bankéřů a investičních makléřů. Zdravím!

doplněno 25.03.15 16:58:

eulalie - on to bude vtip nebo se tazatel kasá. Má milenku, kasu drží manželka, pán nemá ani korunu a milenka je zatím asi zcela zdarma a možná platí vše ona. Nebo, že by to byla snad čistá láska (bezplatná)?

ju*
hodnocení

0x

Buďte v klidu jedna milenka se dá nějak utáhnout, ale co dvě nebo tři...peníze nejsou problém, problém je mozek který začne v zoufalé situaci když se myslí jiným orgánem vymýšlet zhovadilosti typu krádeží, loupeží, zlodějin, defraudací atd., kamarád to se dvěma rohozhoďnožkama neutáhl a skončil na 3 roky na tvrdo...žena na to přišla a po návratu z rekreace skončil na dlažbě. Tak se toho nebojte a něco vymaslete...

eulalie*
hodnocení

0x

Pravidlo poradny Z7 vám, rádcové, nic neříká? Dávat rady k nečestnému jednání... A okrádání rodiny tak trošku nečestné jednání je, nebo snad ne?

doplněno 25.03.15 17:04:

Bene, je mi jasné, že tato otázka je nejspíš nějaký fórek, nějaký puberťák se zase baví. Ale nemusí být poradna zaplevelená takovými stupidními dotazy, má-li si udržet nějakou úroveň. Protože, řekněme si upřímně, má-li chlap (baba) bokovku, tak se určitě nemusí ptát okolí, jak umně milenku/milence financovat. Takový tvor nevěrný už ví, jak na to. :)

Mně ano, ale považuji to celé za blbý vtip...nakonec přiznat to manželce není tak špatná rada, ne? Spíš bych tuto žádost o radu vymazala, je to až trapné...

repkin*

Co teprve, když se do milenky zamiluje, od manželky odmiluje, s manželkou rozveda a milenka ho pak nechá, protože jí bavilo to, že byl ženatej a ne to, že bude svobodnej a běhat za ní jako pejsek, filmů na tohle téma je dost a dost, díky, stačí mi to v TV, ještě to praktikovat doma ... nn*fn*

milenka*
hodnocení

0x

Ona už je chyba dávat všechny peníze manželce či na společný účet, takže v práci si vyjednat vyplácení na ruku a vymyslet si věrohodnou historku o snížení platu, nebo si naopak vyjednat zvýšení.

stirecek*
hodnocení

0x
Vyměnit milenku! Je spousta těch, které te osoustaji i bez peněz. Za rohlík taky nedáš dvacet korun...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]