Nejste přihlášen/a.
Tohle nebude nic pro moralisty. Našel jsem si milenku a rád bych ji něco málo přispíval. Jenže s manželkou máme společné finance a ona se o ně stará ,tak řeším jak toto obejít a aby to nepoznala že chybí nějaké peníze na účtu Má někdo nějaké nápady?Předem děkuji za rady
Co vaše děti? Zkuste si vydělat bokem o víkendech, nebo holt musíte šetřit na sobě a peníze si ukládat pro milenku. Modlete se aby to manželka nezjistila.
doplněno 25.03.15 13:15:novinky.cz/... Být milenkou já, tak se mi těch 2800 měsíčně zdá žalostně málo. Nemusíte mi platit byt ale parfém, společné večeře, pěkné prádélko, aspoň týden dovolené u moře-to z toho společného účtu neutáhnete a dlouho to neutajíte.
Dobrý den, normálně to číslo účtu milenky předejte k zaúčtování manželce a řekněte, že se musíte připojistit na blbost a zasílat tam měsíčně pevnou částku. Myslím, že Vám to paní uvěří spíše, než kdyby jste tvrdil, že jsou to příspěvky do odborového svazu uhlobaronů, bankéřů a investičních makléřů. Zdravím!
doplněno 25.03.15 16:58:eulalie - on to bude vtip nebo se tazatel kasá. Má milenku, kasu drží manželka, pán nemá ani korunu a milenka je zatím asi zcela zdarma a možná platí vše ona. Nebo, že by to byla snad čistá láska (bezplatná)?
Buďte v klidu jedna milenka se dá nějak utáhnout, ale co dvě nebo tři...peníze nejsou problém, problém je mozek který začne v zoufalé situaci když se myslí jiným orgánem vymýšlet zhovadilosti typu krádeží, loupeží, zlodějin, defraudací atd., kamarád to se dvěma rohozhoďnožkama neutáhl a skončil na 3 roky na tvrdo...žena na to přišla a po návratu z rekreace skončil na dlažbě. Tak se toho nebojte a něco vymaslete...
Pravidlo poradny Z7 vám, rádcové, nic neříká? Dávat rady k nečestnému jednání... A okrádání rodiny tak trošku nečestné jednání je, nebo snad ne?
doplněno 25.03.15 17:04:Bene, je mi jasné, že tato otázka je nejspíš nějaký fórek, nějaký puberťák se zase baví. Ale nemusí být poradna zaplevelená takovými stupidními dotazy, má-li si udržet nějakou úroveň. Protože, řekněme si upřímně, má-li chlap (baba) bokovku, tak se určitě nemusí ptát okolí, jak umně milenku/milence financovat. Takový tvor nevěrný už ví, jak na to.
Mně ano, ale považuji to celé za blbý vtip...nakonec přiznat to manželce není tak špatná rada, ne? Spíš bych tuto žádost o radu vymazala, je to až trapné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.