Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokáže nabudit hudba

Od: lololol odpovědí: 3 změna:

vždycky mě zajímalo jestli může fyzicky nabudit jako energii nějaká hodně dobrá hudba co se mi líbí? jasně že se mi něco dělá líp nějaký sport, ale dokáže to vzbudit takovou energetickou vlnu v těle?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi ne u každého, ale já si takto "dobíjím baterky" také. Pro někoho je to sport, pro jiného knížka a pro někoho to může být i ta hudba. Zdravím!

sonyboj*
hodnocení

0x

Já si myslím, že ano. Když mám těžkou práci, nebo špatnou náladu, už vím, co si pustit, aby mě to nabudilo. Hudba v nás vyvolává emoce. Proto se také používá ve filmech scénická hudba.

A aktivní hraní dovede taky pěkně nakopnout ;)

qt
hodnocení

0x

Jestli to myslíš tak, že hudba dodá tělo energii ve fyzikálním slova smyslu, tak ne. Co se týče psychické stránky tak ano, hudba dokáže nabudit, vyvolat nemoce (i negativní) apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]