Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo z rádoby odborníků vysvětlit proč podvod. Ti co tady píší o podvodu byli firmou Lyoness podvedeni a okradeni. Kdy, kde a který soud to řeší. Pokud vím tak je to trestný čin. I pomluva a nactiutrhání je trestné. Kdo koho chce nebo bude soudit. Může někdo vysvětlit. Děkuji.
Netvrdil bych, že Lyoness je podvodná firma.
Pravdou je, že k naprostému porozumnění interního systému je zapotřebí "nějaké" času a "nějakých" předpokladů. Bohužel ne všichni členové jsou plně porozumněni. Někteří přicházejí s minimálními znalostmi, za to s velkými a nadějnými představy. Očekávají nemožné, a po následném zjištění, šíří podobné zprávy.
Nemám pocit,že někoho urážím a jestli ano prosím ,,to urážlivé slovo označit" opravdu si nejsem vědoma ani jsem to nechtěla,ale z vaší odpovědi je znát ,že chcete vyvolat konflikt. Nechci se hádat ani nikoho urazit to jste na špatné adrese i tak děkuji za váš názor.
Jen jsem chtěla vědět jak je možné v právním státě s lidmi ,kteří jsou svéprávní osočovat jednu nebo druhou stranu za jejich špatná rozhodnutí. Protože si myslím,že dnes už o těchto podvodných firmách víme a se všema bylo zatočeno ,nebo padli atd. Nechci se zastávat Lyoness, ale co jsem si zjistila tak firma není nesolidní ,jen lidé nechápou systém a každý ho prezentuje jak se mu hodí .
A my nejsme malé děti abychom si mysleli ,že nám někdo dá něco zadarmo. Tak to je asi tak vše, nic víc a pokud vás to uráží no tak taky nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.