Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozkvetlý balkon

Od: metallica* odpovědí: 5 změna:

Tak milé pisatelki a pisálkové:)

už sem tady podobné téma viděla ale bohužel ho nemůžu najít tak zakládám nové...

Léto je v plném proudu a my,vášniví zahradníci se rádi chlubíme svými kytičkami...pochlubte se:)

Všimla jsem si ale jedné věci...práci kterou mám vyžaduje denně ježdění spousta kilometrů a často koukám na balkony apod...a často si říkám, že spousta lidí ,,kašle,,na výzdobu balkonu květinami...přitom sou kolikrát tak pěkné byty a domy ale bez toho mi to příjde strašně chladné...tak aspoň vám ostatním děkuji že se i tento kus svého bydlení snažíte zvelebovat...to potomkrásně lahodí oku:)

doplněno 19.07.12 09:57:

pardon pisatelky tvrdé y:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

poradte.cz/... balkon *plac*a hrozně bych si ho přála. Tak alespoň truhlíky na oknech. Jak jsem se chlubila nádhernými maceškami na jaře, ale co z toho, když poměrně záhy došly. Vydržely jen do konce června. Prostě odrostly, odkvetly, došly. Viz fotka.*plac*Šťavel taky odrostl, ostříhala jsem ho a on bleskem obrostl a začal znovu kvést. Muškáty nezklamaly, jako každý rok. Mají spoustu květů, které vylamuji, když odkvétají. A hnojím nějakým hnojivem z OBI s guanem. To hnojivo se nesmírně líbí i bytovým kytkám. Normálně je slyším, jak si pomlaskávají.:D

zapomněla jsem fotku

Rozkvetlý balkon
metallica*
hodnocení

no vidíte já sice balkon mám ale chci zahradu:)macešky jsou pěkné...si pamatuji, že když sem byla malá že to byli právě ony co jsem si jako první zasadila...obzvlášt se mi líbí když mají tměvě sytou fialovou barvu...jsem ulítlá na fialovou:)

doplněno 19.07.12 10:40:

a máte pravdu já to hnojivo také používám a jsem s ním nesmírně spokojená je i celkem příznivý cenově

jabraka*
hodnocení

0x

Každý rok sázíme truhlíky a montujeme na balkon .Bohužel jsme v honosném paneláku jediní.Fotka je z loňska,ale je to stejné i letos.Zase máme oblíbené muškáty.

JABRAKA

Rozkvetlý balkon #2
metallica*
hodnocení

to je práve to o čem mluví, krásný velký panelák a jediný truhlík:)muškáty nikdy nezklamou:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]