Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, šlape vám nová verze? Mne tam počítač nepustí, hlásí, že na stránce se vyskytla chyba. Není chyba v přihlášení, ale zaplatit faktury musím přes starou verzi. Jak jste na to vy? Pokud šlape, tak přes který porhlížeč? Pokud to ovšem má na něco vliv. Děkuji Uška
doplněno 16.04.15 19:44:Ve staré verzi mám ve vteřině provedené platby.
Taky mi šlape perfektně. Já se tedy přihlašuji pořád do starého, ta nová mi hoooodně nejde k srdci. Ale teď jsem to vyzkoušela a jde to (v Chromu). Je fakt, že v tom novém mám zobrazené dnešní odchozí platby, v tom starém ještě nejsou zobrazeny, jen blokovány, ale jinak mám s tou novou verzí fakt velký problém. Hnusná a nepřehledná.
doplněno 16.04.15 21:38:Zajímavé. Já nikdy k Fio IB neměla výhrady, jen tuhle jednu - občas trvá i dva dny, než se mi zobrazí platba v historii. Naštěstí s datumem, takže to pak dohledám, jen to je nepřehledné, když mám opravdu hodně plateb. Jo a nedávno jsem dokonce po příchodu z obchodu tu částku neměla ani blokovanou... zvláštní, že to má každý jinak. Co ale vím, tak je to spíš na rychlosti obchodníka, kdy si platbu strhne, ne? Nevěděl by někdo? ![]()
Dnes (17.4.) se mi objevila platba z 15.4., v nové verzi si musím platbu rozkliknout, abych zjistila, kdy jsem platila. To je na zabití
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.