Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasování o nedůvěře vládě

Od: zajda888® odpovědí: 22 změna:

Dobrý večer,

od odpoledne sleduju přímý přenos z parlamentu,koukám,jaká je účast,kolik darmo...tů sedí v lavicích a napadá mě otázka:

Kolika z Vás by zaměstnavatel trpěl,abyste v pracovní době opustili pracoviště?

Kdo z Vás by mohl pracovní dobu trávit v bufetu?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajdo je to bordel na kolečkách!.!.!.! *ee**plac*

hodnocení

0x

Taky to celý odpoledne sleduju. *ee**plac*

doplněno 18.07.12 20:18:

Jenomže těm kterejch se to především týká je to úplně jedno. Voni žijou úplně mimo realitu.

hodnocení

Bordel na kolečkách s hnojem,máte recht.

hodnocení

0x

vy naší vládě s nejlepším ministrem (kraďouskem) v galaxii nedůvěřujete? nechápu... *smich*

a to ráno druhej nejlepší ministr prohlásil, že si budou přidávat. ne práci! peníze!

hodnocení

A proč by si nepřidali peníze?

Víte,jak je namáhavé a únavné strávit celý den v bufetu?

To je přece třeba ohodnotit *smich*

hodnocení

0x

Ať mě třeba admin vymaže ale já už su z toho. co ti naši politici předvádí, fakt nasranej!.!.!

Hnus velebnosti!.!.!.!.!.!

*smich*tohle je dobrý:

kraďousek

Já říkám Kradlousek.

hodnocení

Tak bylo hezky vidět,komu záleží na lidech a komu jen na vlastních korýtkách.

Jdu se vyblít.

Jen nechápu,jak se může několik darmo...tů omluvit z jednání z osobních důvodů.

Já asi zítra z osobních důvodů nepůjdu do práce.

Zajdo, budem kandidovat?.?.? *smich**haha*

hodnocení

A dostat se mezi tu bandu*zed*?

Díky,nechci.

Lidi - DOPRDELE - musíme už do ulic!.!.!.!.!.!

Ať si mne taky vymažou, ale je to hnus fialovej!.!.!.!.!

Vždyť je většina národa nechce, tak nás přeci nemusí zajímat, že si nedůvěru nevysloví, když jí nemají od nás *cert*

buss
hodnocení

0x

No a co s tím? Když to našim služebníkům dovolíme, je to naše chyba, využívají jen to, co mohou. To každý.
Víte co je v Ústavě o lidu a moci? Neumí s ní zacházet!

I když ,,většinou" s bussem nesouhlasím*smich*, tentokrát mu musím dát za pravdu!.!.! *palec**haha*

michalov*
hodnocení

0x

Zajdo...to je k pláči a vzteku.Je to banda mafiánů a podvodníků.Manipulují s lidmi svým neustálým žvaněním.Lžou jako když dýchaj, jsou neschopní či prohnaní atd.. To není jen odchod z pracoviště,jak píšeš.To jsou i ty průšvihy kde litají miliony a miliardy jako nic,které pak nahání na daních a všelijakých poplatcích od lidí...Klidně oberou o peníze důchodce,postižené,maminám seberou prachy na děti.Když je průšvih(povodně,peníze na léčbu,krádež speciálního zařízení pro postižené atd.),tak si nakonec musí lidé pomoci sami.Vy zvás co jste zaměstnaní,zjistěte si kolik peněz odevzdáte státu ze své výplaty na sociálním,zdravotním,na daních...Budete možná překvapeni jaká to je sumička,která by mohla být z větší části vaše a která každý měsíc mizí neznámo kde...Parkanová zdlouhavě blekotá v parlamentu o tom,že nákup letounů za miliardy byl v pořádku a že ona "já nic já muzikant"...Byla ministriní,brala za to velké peníze,takže je za to zodpovědná! Proč tam baba lezla?! Minist dopravy je neschopný zařídit fungující registr...registr se podělal,ale on žádnou zodpovědnost nenese...Postih žádný...Novinář a právník dělá ministra životního prostředí a ještě u toho stihne starostovat.Také to podle toho vypadá.Hlavně,že to sype a ta prestiž... Píšete,že odejdou z parlamentu.To nic není.To někteří tam jedí,píší esemesky,hrají si s počítačem a někteří i regulérně spí. Starý nemocný šišlavý blekota Schwarzenberg si to klidně dá i na předvolebí plagát. "Když se probírají hlouposti,tak spím" . Podle mne tam nemá co spát,ale makat. Já jim nevěřím.Nikomu z nich.Ani jednomu.

hodnocení

0x

Ne demisi, ale defenestraci - to je jediná možnost, dokud není úplně pozdě!.!.!.!.!

hodnocení

Zásadní problém je,že ta banda lumpů sedí v Praze a ne na menším městě či vesnici.

To už by tam dávno nebyli.

Já teda neznám žádného pražáka,který by měl vidle*smich*

To co předvádějí, to už je móóóc. Musíme do ulic a svrhnout ty příživníky, diletanty, lháře a zloděje *bum*

jiirka
hodnocení

0x

asi skoda slov...dokud si todle vsechno nechame libit budou nam kalet na palici vic a vic jsme narod ovci-tak co chcem?na co cekame?Pojdme do ulic klacky sednem si pred ten perlament pred jejich vily a nehnem se dokud neothanou od koryt at to svet vidi -kdo pujde?Ja urcite budu tam sam...pojdte jako araby to delaji,ale cesi...dobre nam tak!

kri
hodnocení

0x

Asi je potřeba zatnout zuby a vydržet a to až do jejich volebniho obdobi a pote celou sněmovnu dokonale vyčistit nejen od ODsesesáků,ale dalších stran,ktere zaplavuji sněmovnu již dlouho.

Vždy volím neparlamentní strany ,myslím že je s čeho vybírat a neklesat namysli.;)

jirbar*

Nechci se nikoho dotknout ale tyhle přiblblé názory nesnáším. Jen si zvolte ve své eufórii další "Věci veřejné"

Jak mně komunisti ublížili tak dnes u nich zůstali aspoň Ti co tomu věří. Ti vychcánci od nich utekli i k ODS. Ježek, Dyba, Kočárník.

A bývalý komunista Dlouhý chce být prezidentem

jirbar*
hodnocení

0x

On si někdo myslel že se odtrhnou od koryta. To jako když žvanil ten Šťastnej. Naprosto s tím nesouhlasím ale vládu padnout nenechá.

No a dnes drban Drábek. Jak plakal. Já nic já muzikant. Důchodcům seberem, invalidům seberem, matkám seberem ale přidáme soudcům a hlavně poslancům.

"NO JÁ ZA TO PŘECE NEMOHU" to Ústavní soud a jak se při tom potutelně usmíval.

Moc se mu to rozhodnutí hodilo do krámu a jen si mnul ruce. Však on tu půlmiliardu sežene a pokud ne tak furt si najde někoho komu ji sebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]