Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který prsten se Vám líbí víc?

Od: evelusina* odpovědí: 16 změna:

Ahojte rozhodoji se při výběru prstenů, chlapovi je to klasicky šumák, a uvízla jsem na užšším výběru těchto dvou a ted´ který zvolit?

Který prsten se Vám líbí víc?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

evelusina*
hodnocení

a nebo tento?

Který prsten se Vám líbí víc? #2

pohanka*
hodnocení

0x

Mě se líbí první varianta s proužkem z kamínků.

Rozhodněte se podle toho, jak Vám bude prstýnek slušet na prstě. Hodně štěstí.

doplněno 18.07.12 10:10:

Pokud budete chtít, dám Vám radu. Také jsem před třiceti lety vybírala prstýnky podle toho jak krásné byly, bohaté, široké, z dvojího zlata, různé ornamenty.

Přišly děti, běžná práce. Prstýnky se ukázaly jako nepraktické, daly se do krabičky a šuplíky. Po těch letech si myslím, že to byla škoda. Je lepší koupit jednoduché prstýnky, vhodné na běžné nošení, aby nám připomínaly náš slib, vztah, milovanou osobu. Také je dobré, pro muže, aby měl jen tenký kroužek, aby jej mohl nosit denně, pokud mu to jeho práce dovoluje. Kolikrát ženy a dívky kouknou mužovi na levou ruku a vidí prstýnek a dají od něho ruce pryč. Pozor, už je zadaný. No, jsou mrchy, jistě, které jdou jenom po ženáčích.

Podle sebe můžu říct, že můj pohled sklouzne chlapovi na poklopec a potom na prsteníček. Jak vidím snubák, tak už mě nezajímá.

Taky bych volil tu první variantu.

Jen si vzpomínám, jak před mnoha lety jsme řešili podobnou osudovou otázku s prstýnky a obcházeli spoustu zlatnictví.

A za pár týdnů po svatbě oba skončily v krabičce kdesi v šuplíku...;)

evelusina*
hodnocení

Já doufám, že ho budeme oba nosit co nejčastěji samozřejmě podle možností, ale spoléhat se na to, že prsten na prstě je jistota věrnosti mi přijde jako nesmysl.

kachnicka*
hodnocení

0x

Mně osobně se víc líbí první varianta. Je víc elegantnější a méně obvyklá. Přece jenom druhý typ je docela častý. Ale je to na vás. :) Hodně štěstí při výběru.

meandra*
hodnocení

0x

Mně se víc líbí ty první

daniell*
hodnocení

0x

To je docela těžká otázka vybrali jste správně protože oba jsou hezké a jsou sobě rovni ale někteří jsou přece jen o něco rovnější takže rozhodně ten první.

hahanaj*
hodnocení

0x

první varianta se mi líbí víc

hodnocení

0x

Šel bych s většinou. (Tedy první.)

ellisnova*
hodnocení

0x

Oba dva jsou krásné(více se mi taky líbí první varianta), ale zase co se týče zaoblených krajů, tak mi vadí na prstě, takže já osobně bych si vybrala ty druhé. Kde jste vybírala? Jen přes internet? Určitě bych si je radši vyzkoušela

hodnocení

0x

Není to proto, že rozhoduje většina, ale také se mi líbí spíš ty první. :) Ovšem nosit je budeš Ty.

Když jsme si skoro před 40 lety vybírali my, bylo jen asi 5 možností. Vybrali jsme si, byly krásné. Jenže mě pak trochu mrzelo, že je měla na prstu každá druhá. Ptala jsem se pak manžela, kolik ženských vlastně má. Protože jich plno mělo stejný prstýnek jako on. Naštěstí to netrvalo dlouho. Opravoval okap, o prstýnek zachytil a zůstal viset. Skoro přišel o prst. A snubák putoval do krabičky, kde je dodnes.:)

Ani já už ho nemohu nosit. Kdysi jsem se v zimě tak vehementně dobývala do zamrzlého auta, že jsem si o dveře zlámala levý prsteník. Kloub už zůstal tuhý a zvětšený, prstýnek neobleču. A tak je jen občas přeleštím flanelem, a nostalgicky zavzpomínám.

I Ty je dáš časem do krabičky. A tam bude úplně jedno, jak vypadají. Manželství - to je o něčem jiném, než o kráse prstýnků. I když dneska je to důležité. Snad mi porozumíš, co Ti chci popřát. Jaga.

jerrysek*
hodnocení

0x

Za mě první varianta :) Je mnohem zajímavější než ta druhá, jelikož narozdíl od ní, není nikde moc vidět ;)

mil®
hodnocení

0x

Líbí se mi první prsten.

krkovicka*
hodnocení

0x
První dvojice prstenů je nápadité.Druhé méně výrazné.Volila bych První.

eulalie*
hodnocení

0x

Vy ten prsten budete nosit po zbytek života, případně minimálně do rozvodu. Takže volte srdcem, který vám se více líbí...

metallica*
hodnocení

0x

za mě jednoznačně ten první,příjde mi elegantní ale zárověň decentní ten druhý mi příjde jakoby masivní...ten druhý se mi nelíbí vůbec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]