Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej bytu

Od: fojtu odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prodávám byt v osobním vlastnictví a chtěl bych udělat nějakou smlouvu s novým majitelem z důvodu hypotéky,nevíte kde bych našel nějaký formulář na tu smlouvu,už jsem na kompu dvě hodki a nic,moc děkuji.Pavel

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měl byste uvést, o jakou smlouvu vám jde a co si v ní máte sjednat. Jde o kupní smlouvu nebo nějakou jinou? Informace, že jde o hypotéku, je nedostatečná.

fojtu
hodnocení

,jde o kupní smlouvu než si nový majitel vyřídí hypotéku,jedná se mě o to že potřebuji smlouvu že si nový majitel byt odemě koupí a bude to za tu a tu cenu,potřebuji aby ta smlouva byla závazná a s přesně dané podmínky na prodej.

iz*

Myslíte smlouvu o smlouvě/...?

Smlouva o smlouvě/...

V druhém odkazu najdete i vzor ke stažení. (Nekontrolovala jsem jej.)

hodnocení

0x

Tak to se jedná o smlouvu o smlouvě budoucí. Zdejte si tento výraz do Googlu a ten nabídne vzorů několik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]