Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PŮJČKA 35.000 kč

Od: vall* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den ,

Chci se zeptat jestli někdo nevíte o nějaké půjčce kde dávají i když mám exekuci na platu a jsem v registru .

Jednalo by se asi tak o 35.000kč ,a bez poplatku předem na to jsem už doplatila .Jsem z Liberce děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Proč potřebujete další půjčku? Já to všem tradičně rozmlouvám. Prosím lidi a hodně to rozmlouvám, aby se nedostali lidi do většího neštěstí .

pohanka*

Je to marný, je to marný!

lolaprasatkova

Hele pohanko, víš kolik lidí má problémy. A díky půjčkách se dostanou do mnohem větších problémů. Těmto lidem nelze nic zabavit. Nic nemají, žijí v nájmu.

pohanka*

No právě, tolik se už o tom napsalo, vytlouká se klín klínem, bere se další půjčka na splácení dluhů, začarovaný kruh.

Dobrý pořad je ,,Krotitelé dluhů,,.

Když na to nemám, tak to mít nemusím. A půjčku jsem měla pouze v roce1975, 30 000 Kčs, jak pamětníci tady znají. Od té doby jsem si to břemeno již na krk neuvázala, i když tenkrát to slovo by bylo nadsazené. Měla jsem štěstí, že bylo kde bydlet, dnes je to s bydlením moc těžké. Ale na věci do domácnosti, Vánoce, nebo dovolenou by se lidé zadlužovat neměli.

lolaprasatkova

Hodně lidí si chodí pro peníze na pohřeb. Chtějí kolem 35 tisíc. Bože pohřeb se dá zařídit za 15 tisíc. K tomu , aby jste si na něj vzpomněl nemusíte mít opulentní hostinu za 20 tisíc .

hodnocení

0x

Pokud máte exekuci na plat a jste v registru, trčíte v tom hnoji až po krk.

Pokud v takovéto situaci uvažujete o půjčce další, není Vám rady ani pomoci. Sám se dobrovolně odrovnáte. *bzum* Jaga.

buss
hodnocení

0x

Prodat co se dá, vydělat si, další půjčka je nekonečná spirála dolů, až do smrti. I auto se dá pořídit na úvěr s exekutorem, ale...

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Vall, já vám to půjčím , ale jak mi budete splácet a co můžete zastavit? Na obličej nepůjčuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]