Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
Chci se zeptat jestli někdo nevíte o nějaké půjčce kde dávají i když mám exekuci na platu a jsem v registru .
Jednalo by se asi tak o 35.000kč ,a bez poplatku předem na to jsem už doplatila .Jsem z Liberce děkuji
Proč potřebujete další půjčku? Já to všem tradičně rozmlouvám. Prosím lidi a hodně to rozmlouvám, aby se nedostali lidi do většího neštěstí .
Hele pohanko, víš kolik lidí má problémy. A díky půjčkách se dostanou do mnohem větších problémů. Těmto lidem nelze nic zabavit. Nic nemají, žijí v nájmu.
No právě, tolik se už o tom napsalo, vytlouká se klín klínem, bere se další půjčka na splácení dluhů, začarovaný kruh.
Dobrý pořad je ,,Krotitelé dluhů,,.
Když na to nemám, tak to mít nemusím. A půjčku jsem měla pouze v roce1975, 30 000 Kčs, jak pamětníci tady znají. Od té doby jsem si to břemeno již na krk neuvázala, i když tenkrát to slovo by bylo nadsazené. Měla jsem štěstí, že bylo kde bydlet, dnes je to s bydlením moc těžké. Ale na věci do domácnosti, Vánoce, nebo dovolenou by se lidé zadlužovat neměli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.