Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, žádám o pomoc s nalezením jedné osoby. Má přítelkyně nedávno zemřela za nevyjasněných okolností, stím že ani policie přesně neví jak k tomu došlo. V jejím telefonu zůstala uložena fotka, kde je vyfocený její nějaký vzdálený příbuzný, který jí zřejmě vyděl naposledy. Já ho vyděl jen jednou před cca 4-my roky. Vypadal takto : věk kolem 50let, výška cca 200cm, váha cca 110kg, šedé krátké vlasy, jméno bohužel nevím. Pokud ho někdo poznal, stačí mi poslat jeho jméno (bydliště-město, kde bych ho mohl najít). Foto zde - uloz.to/...
Dík za pomoc.
0x
Pozor na zveřejnění fotografie bez souhlasu fotografované osoby...v tomto případě to není možné (jedině pokud tak učiní PČR) a vystavujete se možnému postihu..
. To je jako hledat jehlu v kupce sena. Pisateli bych poradila ať hledá místo kde je to nafocená a potom ať začne hledat toho člověka. Spíš řeší problém jak se s tím vypořádat, ale já standartně říkám : nová ženská, sex, práce a zase práce. Tak uklidnit hlavu : sport nebo pro hypnóza. Mozek je prevít. Umí se naprogramovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.