Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fantasy knihy

Od: vvj* odpovědí: 7 změna:

Neznáte nějaké dobré knihy ve stylu Pána prstenů, Hry o Trůny , které by byly originální a stále neopakovaly skoro stejný příběh

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Líbila se mi Sabríel a taky Kainova doba. Nejsou sice tak dobré, jako Píseň ledu a ohně, ale nejsou ani špatné. Prý je dost dobrá sága Malazská kniha padlých.

hop®
hodnocení

0x

Nevím, jestli je to požadované téma, ale hodně mě zaujal Ráma, je to čtivé a zajímavé, podle mne jedna z nejlepších sérií v tomto žánru...

První díl: legie.info/...

hodnocení

0x

Zdravím,

já jsem nedávno dočetla jednu zajímavou knihu, jmenovala se Den trifidů. Má i pokračování Noc trifidů, která je ale od jiného autora. Byla dost zajímavá, tak jen tak na okraj, kdyby jste si ji chtěl přečíst doporučuji. Anzionka.

martinaa*
hodnocení

0x

Trilogie Hunger Games (no, trochu fantasy to přece jenom je:)), tetralogie Odkaz dračích jezdců.

re*
hodnocení

0x

Pána prstenů ani hry o truny sem nečetl, ale můžu doporučit Wetemaa,

Pohřbeni na soldafaru,

Den trifidů je spíš scifi.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Hobit, Mark Stone, Ledová společnost

vanesa68*
hodnocení

0x

Můžu doporučit ságy Trhlinové války a Impérium od R. Feista

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]