Nejste přihlášen/a.
RWE mě pořád obesílá a nabízí podepsat Dodatek ke smlouvě -nabídka plyn Benefit.
Co si o tom myslíte? Taky jste to dostali?
Teď se vám zdá, že to pro vás je profitující výhodné, ale časem zjistíte, že není! Má rada? Dejte si topení na tuhé paliva.
Ve chvíli, kdy mi tahle banda tímhle svým "dodatkem" v podstatě dala nůž na krk, že jestli se jim neupíšu na dva roky, tak musím počítat s dražším plynem, ukončil jsem s nimi smlouvu. Neuvěřitelná arogance a drzost.
doplněno 16.07.12 20:16: Momentálně jsem u 3E, tak uvidíme, hlavně smlouva na neurčito, teoreticky (a doufám i prakticky) poměrně zásadně nižší cena, standardní výpovědní doba 3 měsíce... mimochodem, jakmile jsem odešel od RWE, hned došlo na uctivé dopisy s nabídkou, že se můžu kdykoliv vrátit a dostanu výhodné podmínky a blablbabla...
Vážně, tak to mě taky čeká...? Nemám slov, ale věřím tomu a ke komu jste odešel?
,,Mija,, pozor, tam se musí dát před vypršením těch dvou let,předem písemná výpovědˇ, jinak smlouva trvá dál, oni doufají, že spousta lidí na to zapomene
a pak je budou mít v hrsti, smlouva bude pokračovat, ale asi za jiných podmínek.
Při každém oslovení nějakým dodavatelem si říkám : Každá změna je změna k horšímu.
Pro mne.
Myslíte, že kdyby to neměli spočítané, že se jim to vyplatí, tak budou posílat nějaké nabídky? Vy budete platit nasmlouvanou cenu i po zlevnění plynu na burze. I když je asi možné, že ceny energie nějak razantně dolů nepůjdou.
RWE jsou na trhu jedni z nejdražších a vysvětlují to nějakými nadstandartními službami. Zatím jsem žádnou nevyužila. Dříve nabízeli slevu na nová okna, nebo měření tepelných ztrát, nyní chodí nabídka zboží se slevou /sporáky, nádobí, povlečení, batohy apod./ Co s tím, když už plno věcí mám a další já osobně nevyužiji? Pro mě by bylo lepší zlevnit přímo dodávanou energii. A též pro každého z vás
Minulý rok jsem uvažovala, že přejdu k Pražské plynárenské, tak to už neváhám. V kalkulačkách spotřeb energie vychází přijatelně a nabízí služby /rychlou pomoc,slevy, zdarma/ související s provozem topení.
Toto je u každého jinak, pro každého je výhodné něco jiného.
Já dávám přednost smlouvě na dobu neurčitou, kterou mohu kdykoliv (uvažuji o výměně bytu) bez jakýchkoliv sankcí ukončit.
Tak tedˇ už jsem přemlouvána dokonce smskou...neměnná cena plynu na 22 měsíců, jak vychytralé ne na 24 měsíců, ale na 22 měsíců...a kdo zapomene dát výpověd´, bude jejich. Jsou to , ale lidumilové, že mne neustále přemlouvají ke slevě...máte to někdo taky tak?
SMSky už mi teď asi posílat nebudou (ačkoliv...), ale když mi přišlo od RWE potvrzení ukončení smlouvy, tak nezapomněli přibalit ještě další dotazník s obálkou, jejíž doručení samozřejmě hradí příjemce, ve kterém se mě znovu snaží vyptat, co by mi jako vyhovovalo nejlépe a jestli si to přeci jen nechci rozmyslet atd... inu, konečně se ledy hýbou a molochům to pomalu dochází... doufejme.
Tou sankci o ktere mluvite se na vas vztahuje pouze v pripade, ze se v dobe zavazku rozhodnete odejit ke konkurenci. Pokud se "upisete" a v dobe trvani zavazku se rozhodnete odstehovat, plynomer zrusit, prepsat nebo umrete zavazek se okamzite rusi a to bez sankci. Nikdo vas nemuze nutit na dane adrese bydlet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.