Nejste přihlášen/a.
No je to problém. Kazeta asi není originál. Zkuste ji zas vyjmout a znovu nasadit. Taky jsem kdysi i kazetu musel vyhodit. Někdy se mi ji podařilo i vyreklamovat. Ony i ty náhradní za 200 jsou dost drahé. Teď si do Epsonky nechávám posílat kazety z e-shopu a jsou hodně levnější a nestalo se, že by je tiskárna nevzala. M.
Nešťastný člověče, chceš-li si uchovat nervy a peníze, postav tu tiskárnu k popelnicím. Já koupil dvě, jednu sobě, jednu přítelkyni k vánocům. Nastalo peklo! Výměna kazet je očistec na zemi. Dojde jedna barva, vyměníš, dojde další barva, vyměníš, pustíš čištění hlavy a můžeš měnit kazety znovu. Kazety - to je jen jeden velký podvod. Čip nehlídá množství náplně, ale počet papírů, které vylezou z tiskárny. Můžeš tisknout jen černě a firma EPSON tě stějně donutí koupit si ostatní barvy. Existují sice resettery kazet, ale je to sázka do loterie. Originálka po vyresetování je nedetekovatelná, neoriginálka detekovatelná _. Originální kazety jsou jen prázdnou plastovou krabičkou. Těch pár kapek je jen v maličké komůrce velikosti pětikoruny.
Tahle zkušenost mě stála 4000. A už nikdy více. Epsoňáci, strčte si to do řiti.
jannovak:
nechci se nikoho dotknout, ale nebude to rukama? Epson jsou jedny z nejlepších tiskáren. Vyrábějí od jehličkových, přes inkoustové až po laserové. Mnohé jiné firmy od nich kupují do svých tiskáren i "střeva". Sice v kvalitě inkoustového tisku bezkonkurenčně vede Canon, ale Epson je také celkem vysoko a jedna z velkých výhod Epsonu je že používá pigmentové inkousty, které jsou bezkonkurenčně barevně stálejší než u konkurenčních firem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.