Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko a pěkný večer . Koukám, že se poslední dobou rozmohly sluchátka přes hlavu. zde na poraďte jsem za dnešek zaznamenal dva dotazy. A i po ulicíh a v městské dopravě poslední dobou vídám častokrát lidi s těmato sluchátkáma. Co si o tom myslíte? Popravdě, přemýšlím nad novými, staré už dosluhují, a tak uvažuji, zda si třeab taky nekoupit přes hlavu
..Aspoň bych enmusel řešit, zda mi sedí špunty nebo pecky :D ..
Ale to je trochu mimo téma. Takže já se ptám - co si myslíte - je nyní v módě nosit s luchátka přes hlavu a líbí se vám, nebo ne?
Kdyz, tak jedine tyto alza.cz/... vsechny ostatni nema smysl resit, tyhle se nenosi proto jak vypadaji, ale jaky maji zvukovy vystup (+dozivotni zaruka) Staci si je nasadit v obchode na hlavu a uz s nimi odejdete...
jinak ja nosim pecky, v techle si pripadam jak pitomec, resp neslusi mi, na kamosovi vypadaji normalne
S peckama je taky problem, nej pecky mel kupodivu ericksson k telefonu (Walkman rada telefonu)... mam koupene pecky za 2000, a kdyz si dam do usi stare pecky, co byly k erickssonu, tak mam chut ty drahe pecky vyhodit do kose.
Pěkné ráno, tak jsem se nakonec rozhodl. Sluchátka přes hlavu si nekoupím, vyzkouším creative. Jsou na ní dobré recenze a nejsou moc drahé ..
Ale měl bych ještě jeden dotaz - brácha má za chvíli svátek. Nejde mu moc o to jak hrají, ale spíše o vzhled
Co si myslíte o těchto sluchátkách: slevoviny.cz/...
A kdyžtak, jakou barvu byste volili
Je to modní ale mě to příjde divný. když jsou modní sluchátka přes hlavu tak je každý dispečer modní guru
. Ale jsou praktická nevypadávají z uší a podobně.
tak už jsem se asi rozhodl, že mu je koupím.. Chtěl bych jsem se zeptat, jakou barvu byste řekli, že bude nejlepší? černá, bílá, či modrá?
Pro sebe bych si koupil růžovoučký, ale my nevíme, co má brácha rád, v čem chodí oblečený, jaké barvy preferuje. Ale černá je taková univerzální...
Dobrá, děkuji J
inak líbí se vám vzhledově nebo ne? Někdo píše že jsou příšerný, někdo zase, že jsou v pohodě
Berte prosím v úvahu, že je to pro 15-ti letého kluka
Hele, upřímně? Moc se mi nelíbí, ale je důležité aby se líbily bráškovi! Asi bych raději oželel to překvapení z dárku, mohla by to být oboustranně menší radost. Brácha už asi "nevěří na Ježíška", prostě ho vem do krámu, nebo na eshop na compu, vybal to na něj hned, ať si sám vybere v určité cenové kategorii...
Mám podobně mladého kámoše, rád mu občas dám nějaký dárek, ale důležitá rozhodnutí nechávám na něm, i když jeho vkus už dokážu odhadnout...
doplněno 15.07.12 17:39:... můj kámoš chtěl nějaký lepší mobil, než měl, nakonec jsem mu koupil starší, ale podle jeho představ, nový (jiný) by byl asi levnější, ale to už by zase "nebylo ono"...
pravda, no už jsem se ho tak ptal, jaký by si představoval..
Prý něco na tento způsob: shakk.cz/...
Nenapdají vás ještě nějaké podobné a také v podobné ceně? ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.