Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek-muž 42let?

Od: krkovicka* odpovědí: 11 změna:
Hezký den přeji.Příští víkend jsem pozvaná na pečení selatka ve spojitosti s narozeninami hostitele.Je to pojato jako shromáždění kamarádů a jejich pritelkyn,manželek.O oslavenci moc toho nevím.Trávila jsem s ním(i s ostatními)jeden víkend na offroad závodech.Soutěži se svým traktorem na traktoriade,má statek,žije s maminkou a je to pohodový a hodný chlap.Nekouří a nepije.Občas pivo ale není to kazdodeni záležitost.Ptám se,jestli mu mám něco přinést nebo nic.Fakt nevím.Nebo jen přiložit ruku k dílu a prinest jen něco k pití?Bude tam mít buřty,chlebíčky...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

určitě něco kupte,tím nic nezkazíte,moc ho neznáte,to píšete,tak já bych to řešil kosmetikou,balíčkem,nebo tričko s motivem,nebo miniaturu traktorku a kytičku,ikdyž je to chlap tak kytičku,tulipán.nebo krásný krýgl,může to být i tuplák,

doplněno 14.07.12 18:56:

mám to...dort ve tvaru traktoru s číslem 42.to je ono.

hodnocení

0x

Zdravím,

láhví dobrého vína nebo něčeho tvrdšího (jako whisky) nikdy nic nezkazíte. Navíc to můžete hned na tom opekání vypít. ;)

doplněno 14.07.12 19:43:

Tak si alespoň dají hosté...*hi*

honzmalatny*

Oslavenec nepije!

iz*
hodnocení

0x

Určitě žádnou kosmetiku ani nic příliš osobního.

Triko, obrázek s motivem traktoru nebo dort ve tvaru traktoru by šel. Podle mne by bylo nejlepší vzít nějaký kvalitní alkohol.

doplněno 14.07.12 20:54:

Myslím, že kvalitní alkohol se ke zmíněné příležitosti hodí, i když hostitel sám nepije. Při takovýchto akcích se alkohol zpravidla podává a neuškodí mít něco "v záloze". Pokud tazatelka hostitele nezná blíže, je těžké vybrat dárek, který by jemu osobně udělal radost. Přispět něčím k oslavě, aby veškeré náklady nenesl hostitel, považuji za schůdnou cestu.

krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Také si myslím.Vždyť neznam ani jeho prijmeni:-D

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Pro inspiraci, takový pekla mamka.

Jaký dárek-muž 42let?
krkovicka*
hodnocení

jeee ten je jak z pohádky! :-D zlaté ručičky má maminka.
cocinkamichalka*

A nejlepší bylo vyrábět vzorek na gumách. Po marcipánu jsme projely bráchovým traktorem-hračkou a bylo vyřešeno :)

Jinak se dá i vytisknout obrázek na jedlý papír - pokud bys nezvládla tohle - dělají to v Praze na počkání v cukrárně na Nám. Republiky... a tu fotku pak "nalepit" na normální hranatý dort...

krkovicka*
hodnocení

Kočínko neblázni.Vždyť já umím jen koláč :D Nápad pěkný,sama bych ho snědla.
honzmalatny*

Máte na to týden,to seženete prodejnu,objednáte a je.i odpělí pánové jsou ve skrytu duše malí kluci a tohle se mu bude líbit. Mě určitě ano,měl bych radost.

pb®
hodnocení

0x

Nepije. To je problem. Ja vzdycky takovym znamym, o kterych toho clovek moc nevi, davam nejake dobre privlastkove vino. Tim clovek neurazi a kdyz se netrefi do vkusu, muze lahev putovat dal. Kdyz nepije, tak ji urcite ne? Myslim, ze darkovy kos z nejakych delikates potesi. Pravy parmezan, uherak..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]