Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnění obálek

Od: dominika* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, již několikátý týden sháním brigádu typu "plnění obálek reklamními letáky" jako domácí práci. Na internetu všude vidím otázky, které směřují na různé firmy nabízející tyto brigády, zdali jsou podvodné, či nejsou.

Moje otázka zní - MÁTELI NĚKDO TYP NA NĚJAKOU OPRAVDU SPOLEHLIVOU FIRMU POSKYTUJÍCÍ TENTO TYP BRIGÁD? (Praha) Ráda bych to ozkoušela a nechci se nachytat!

Předem děkuji za Vaše odpovědi,

s pozdravem, DOMINIKA

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marketka89
hodnocení

0x

Ja mam zkusenost takovou, ze brigady tohohle typu jsou vzdycky podvod... bohuzel :-/

greenbull*
hodnocení

0x

#pnění+obálek

mowla*
hodnocení

0x

Zcela spolehlivě vás důvěra v pravdivost podobných nabídek o peníze připraví.

Pokud se aspoň trošku zamyslíte, zjistíte, že práci, kterou takové inzeráty ´nabízí´, zvládnou automaty nepoměrně lépe, rychleji a levněji.

hodnocení

0x

Děvenko, podvodné jsou úplně VŠECHNY. Přečti si tady na Poradně o domácí práci, o plnění obálek, o Velclovi ze Šumperka, o Vinčekovi z Ostravy a o řadě dalších kujónů. Budeš mít čtení na řadů večerů, pomalu až do Vánoc. A nakonec zjistíš, co každý soudný člověk už dávno ví - že tady nikomu pšenka nepokvete. Jdi od toho pryč, co nejdřív a hlavně nic předem neplať. *cert*Jaga.

dominika*
hodnocení

0x

Co dodat, doufala jsem, že takové odpovědi tu nepadnou, ale co se dá dělat! Moje známá má sousedku, která prý plní obálky skoro druhým rokem a vše jí klape, tak zkusím pátrat u ní a v případě nouze začnu vyšívat :)

DĚKUJI VŠEM ZA ODPOVĚĎ!

mowla*

Vyptejte se té kamarádčiny sousedky - a dejte vědět - to by mne zajímalo, taková práce totiž odporuje vší logice...

;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Milá Dominiko - zamyslete se. Kolik letáků Vám domů chodí v OBÁLKÁCH? Pokud takové firmy jsou, nechávají si většinou obálky plnit strojově, třeba u Mediaservisu nebo u pošty. Za pár šupů a nemají s tím žádnou práci s hlídáním lidí, zavážením, vyplácením...

TAKOVÁ PRÁCE PROSTĚ NEEXISTUJE!

joudic*
hodnocení

0x

plneni obalek bude o necem takovem, ze si podate inzerat, a za penize a ofrankovanou obalku budete lidem posilat navod na to, jak si podat inzerat a delat to same, co vy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]