Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný sen - znamení?

Od: nufacek3* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den ségře se nedávno zdál divný sen.Prostě v tom snu byla na hřbitově a omylem zašlápla myš a ta myš pískala hrozně nahlas.Ségra se bojí že je to nějaké znamení tak prosím o rado co by to mohlo být ve snáříh jsem nic nenašel.

Děkuji předem za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andri*
hodnocení

0x
Dobry den.To ze byla na hrbitove znaci nekoho z minulosti.Jeste lepsi kdyby ve snu znala duvod proc tam je.Nekdo z minulosti se choval jako jeji pritel a ten ji zradil.Byl neuprimny a ji to ted ve snu pronasleduje.Je to s nim nevyreseny...
Zadna pohroma ji neceka.Nebojte.
nufacek3*
hodnocení

Děkuji za odpověď a co ta myš v tom snu ta nic neznamená?

andri*
Znamena prave to co ji trapi.Mysi jsou vsetecne a malicherne.Znamenaji i zradu.Je to ztrata toho pritele,kamarada,nebo nekoho z rodiny.Prave proto mozna ten hrbitov.Uz se to stalo.
doplněno 15.04.15 19:45: Kdyby se ji sny na toto tema opakovaly je dobre toho dotycneho vyhledat,kontaktovat.Staci email,sms...cokoliv.Kde mu vyjadri co ji konkretne ten clovek udelal.Jinak se ji to stale bude opakovane zdat,jestli to v sobe neuzavre.
nufacek3*
18.04.15 12:40
hodnocení

ben®
hodnocení

0x

ne

Dobrý den, jedné věci stále nerozumím. Jak mohla Vaše sestra zašlápnout tu myš? Zkoušel jste to někdy? Myš je rychlá a na zašlápnutí nečeká. To ten celý sen dost zpochybňuje. Zdravím!

doplněno 16.04.15 16:50:

No, já jsem se "otočil" na té myšce, ale chtěl jsem, aby měl tazatel pocit, že to beru vážně.

Jinak, kdybych se měl zajímat o výklad svých snů, tak se zblázním - hrůza, horor, děs (občas i komedie, že se probudím smíchem). Sen je prostě blábol uplácaný ze všeho, co už mozek nepotřebuje a nemá to kam při nočním klidu a úklidu zařadit - je to jen mozková údržba.

nufacek3*
hodnocení

Takhle mi ten sestra vyprávěla a asi si to nevimyslela :)

ne

Třeba ta myška spala*smich*

culdabulda1*

bene - no právě proto - zašlápnutí dává tomu snu strašidelný význam !

Ale nepřikládala bych tomu žádný smysl - mně se taky zdává hodně hororových snů - a nic neznamenají, alespoň jsem si ničeho zvláštního nevšimla. Možná je to tím, že hodně koukám na horory a mozek při spánku dokáže splést neuvěřitelné příběhy - docela se na ně, dalo by se říct "těším".

ivik*

Zdravím, bene,myš lze zašlápnout!Jednoho slunečného dne jsme se s dcerou byly projít a přesně v jednom okamžiku mojí dceři vlítla myška z trávy rovnou pod botu a dcera už nestačila zareagovat a přišlápla ji.Myška nepřežila a dcera z toho málem omdlela...:)

ben®

ne

Dobrý den, hm, patrně to tedy možné je. Byla to nepřipravená myška a běžela špatným směrem.

Nešťastná náhoda a tragická událost (pro tu myšku). Zdravím!

qt
hodnocení

0x

Sny takovouhle funkci nemají, žádná znamení nedávají, nic neříkají o budoucnosti. Sny jsou akorát produktem čištění a regenerace mozku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]