Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ségře se nedávno zdál divný sen.Prostě v tom snu byla na hřbitově a omylem zašlápla myš a ta myš pískala hrozně nahlas.Ségra se bojí že je to nějaké znamení tak prosím o rado co by to mohlo být ve snáříh jsem nic nenašel.
Děkuji předem za odpovědi.
ne
Dobrý den, jedné věci stále nerozumím. Jak mohla Vaše sestra zašlápnout tu myš? Zkoušel jste to někdy? Myš je rychlá a na zašlápnutí nečeká. To ten celý sen dost zpochybňuje. Zdravím!
doplněno 16.04.15 16:50:No, já jsem se "otočil" na té myšce, ale chtěl jsem, aby měl tazatel pocit, že to beru vážně.
Jinak, kdybych se měl zajímat o výklad svých snů, tak se zblázním - hrůza, horor, děs (občas i komedie, že se probudím smíchem). Sen je prostě blábol uplácaný ze všeho, co už mozek nepotřebuje a nemá to kam při nočním klidu a úklidu zařadit - je to jen mozková údržba.
bene - no právě proto - zašlápnutí dává tomu snu strašidelný význam !
Ale nepřikládala bych tomu žádný smysl - mně se taky zdává hodně hororových snů - a nic neznamenají, alespoň jsem si ničeho zvláštního nevšimla. Možná je to tím, že hodně koukám na horory a mozek při spánku dokáže splést neuvěřitelné příběhy - docela se na ně, dalo by se říct "těším".
Zdravím, bene,myš lze zašlápnout!Jednoho slunečného dne jsme se s dcerou byly projít a přesně v jednom okamžiku mojí dceři vlítla myška z trávy rovnou pod botu a dcera už nestačila zareagovat a přišlápla ji.Myška nepřežila a dcera z toho málem omdlela...
ne
Dobrý den, hm, patrně to tedy možné je. Byla to nepřipravená myška a běžela špatným směrem.
Nešťastná náhoda a tragická událost (pro tu myšku). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.