Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Všem, prosím má někdo zkušenost s firmou SPRÁVCE DLUHU s.r.o - pomužou nebo uškodí předem děkuji ![]()
Z webu " podvodné firmy" :
Dobrý den, chci se zeptat zda má někdo zkušenost s firmou Správa dluhů a s Komorou správců dluhů. Zda je to seriozní firma, nerada bych naletěla.
takže podle všeho co tady čtu jsem zase naletěla
děkuji Vám všem za odpovědi
ted zustává otazka co dál? ![]()
Jestli už jste podepsala smlouvu, okamžitě ji vypovězte.
A bez prodlení se obraťte na své věřitele (Správce dluhů jim buď posílá ponížené splátky nebo vůbec nic), protože Vám po druhé neuhrazené splátce na Vás mohou poslat exekutora/y.
dobrý večer ivzez, prosím poradte jak spravne vypovedet smlouvu aby po mě nechteli peníze za službu děkuji a neznáte nějakou firmu která pomuže? Zkoušela jsem napsat na Ušetřeno.cz - je to to samé? předem děkuji
Dobrý den,
pozor na tuto společnost. Oni za Vás ty dluhy nezaplatí. To že budete platit nižší splátku jim, kterou Vám vypočítal jejich kouzelný počítač, ještě neznamená, že s tím budou souhlasit věřitelé. Jediné co pro Vás Správce dluhů udělá bude to, že pošle všem věřitelům dopis s nabídkou nižší splátky (té kterou Vám vypočítal). Věřitelé jim napíšou, že je nižší splátky nezajímají a tím to končí. Pokud budete platit dále nižší splátky přes Správce dluhů, věřitelé zahájí běžný vymáhací proces, který (pokud se nebudete o nic starat) skončí během cca jednoho roku exekucí a několikanásobným navýšením Vaší dlužné částky! Jediným opravdovým řešením předluženosti je zahájení insolvenčního řízení (lidově vyhlášení osobního bankrotu).
Ještě jedna rada na závěr: Ten kdo Vám bude chtít opravdu pomoci, nebude inkasovat peníze předem. Důkladně si přečtěte mandátní smlouvu se Správci dluhů.
PS: Krizovému finančnímu poradenství se věnuji a v případě zájmu Vám rád poradím a nebude Vás to stát ani korunu
Můžete mi napsat na rychlainsolvence@seznam.cz
Přeji hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.