Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadá to pěkně?

Od: velkejborec odpovědí: 16 změna:

Když budu nosit svetr takovýho typu jen tak?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

velkejborec
hodnocení

jako je o na tom obrázku

Vypadá to pěkně?
ertl

tyyy jooo... svetr neviditelnosti. beru ho taky :D

velkejborec
hodnocení

je to z internetu

hahanaj*

Když tě to nebude "kousat " proč ne.Záleží na materiálu

hodnocení

0x

Mě se to líbí :)...

velkejborec
hodnocení

Prostě aby byl vidět řetěz a chlupy...*frajer*

Také se mi to líbí.

iz*
hodnocení

0x

Co sluší jednomu, nemusí slušet druhému.

Na modelu vypadá svetr dobře. Pro posouzení, zda by dobře vypadal i na tobě, bys musel přidat i svou fotku.

doplněno 01.01.13 13:47:

Stačila by fotka postavy.

Máte-li stejnou nebo podobnou postavu jako model, bude to vypadat dobře. Ale nenosila bych k němu kalhoty s rozkrokem pomalu u kolen.

velkejborec
hodnocení

Sem nechci dávat fotku, mně šlo jen o ten styl.*frajer*

askmenow*
hodnocení

0x

Co člověk, to názor - mě třeba rozpínací svetr na těle přijde divný a když to na někom vidím, připadá mi to jako prvoplánový pokus o to být sexy.

doplněno 01.01.13 16:44:

U chlapa už je to pro mě vlastně na hraně slizkosti...

Svetr je fajn, o tom žádná, jen osobně bych ho na komkoli milionkrát raději viděla s tričkem. Ale jak říkám, co člověk, to názor.

hm*

Hehe, prvoplánový pokus o to, být sexy. :)

Tady se zrovna jedná o chlapa, ale znáte nějakou holku/ženu (kromě úplně malých a starých), která se někdy ustrojila jinak, než prvoplánově pokud možno sexy? :D Tak proč to nedopřát i klukovi?

askmenow*

Znám spoustu žen s osobitým a promyšleným stylem oblékání, který nezahrnuje pokusy o to vypadat sexy.

ron*
hodnocení

0x

Mě se svetr stylu "velkej borec" moc nelíbí. Svetr se mi zdá krátký, nemám ani ráda frajersky vyhrnuté rukávy. Pod svetr bych dala triko nebo košili.*nevi*Na holé tělo bych doporučila jen svetr bez zapínání.

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud vezmu vážně tu poznámku "aby šel vidět řetěz a chlupy", tak je to hodně laciný a nevkusný styl... fuj, úplně mne odrazují "borci", co mají rozepnuté mikiny nebo košile na holém těle, aby z nich lezly chlupy.. brrrr. A ještě mají na krku tlustý kravský řetěz:)

Možná ale, že na některé mladší slečny udělá mít řetěz na krku a trčící houští dojem.

velkejborec
hodnocení

tak to si blbě pochopila

velkejborec
hodnocení

Tak nic, kdyžtak to smažte, plánovači*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]