Nejste přihlášen/a.
Dobrý den milí spoluporadci.
Tentokrát bych se rád poradil s kolektivem o nákupu vibrační brusky (typ "myš").
Na trhu je spousta výrobků které jsou mnohdy kvalitou spíše nebezpečné než užitečné.
Proto bych se obracím na vás.
Má-li někdo zkušenosti s konkrétním modelem nebo značkou byl bych velmi rád za vaše rady a tipy.
Nehodlám vyhodit spoustu peněz za něco, co bude brousit dvakrát a odejde do věčných lovišť.
Kvalita za rozumnou cenu.
Děkuji.
S pozdravem
Hans S.
Osobně mám Makitu a Parkside a jsem s nimi spokojen. Dobře se pracuje s Narexem (má skvělé vyvážení protizávážími), ale zase má malou brusnou desku a především je cenově někde jinde. Jinak - vibrační bruska je dle mého názoru JEDINÉ elektrické nářadí, do kterého se nevyplatí příliš investovat (pakliže Vás to neživí) a lze koupit klidně čínu. Proč - když koupíte levnou vrtačku, může mít šikmo nasazené sklíčidlo a křivě vrtat, levné úhlové brusky mají plastové převody a mnohdy neuříznou v kuse víc jak pár roxorů, levná přímočará pilka řeže šikmo... ale u té vinrační brusky skutečně není co zkazit. Ale to je jen můj názor, protože s tímto nářadím pracuji jen občas...
doplněno 12.07.12 23:01:Jinak kdybych si ji dneska kupoval a nebylo mi líto peněz, vyhrál by to DeWalt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.