Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych na dovolenou do Jižní Francie, ale nikdy jsem tam nebyl a nevím jaké to tam je - prosím tedy ty co tam byli aby napsali svůj názor na vše a celý pobyt!
Děkuji
beru, že chcete znát názory a inspirace druhých ale proč když tam chcete tak tam prostě nejedete?obzvlášt když píšete, že tam chcete?když vám někdo napíše že to tam za nic nestojí tak se necháte odradit?Mě i kdyby všichni hlásili že pyramidy jsou krásné tak tam nepojedu protože mě nelákají a je tam moc horko zato kdyby všichni hlásili že vodopády,národní parky apod...nestojí za nic i přesto bych jela protože nic úžasnějšího si neumím představit...
Jestli Vám nic nebrání a chcete jet prč to neudělat?
Dobry den,to je tezke,kazdemu se libi neco jineho a nekde jinde.Ja jsem stravila v Monte Carlu jen chvili,kdyz jsme projizdeli do Spanelska.Libilo se mi,hlavne zahrady,parky.Jinak je to mestecko vna svahu,same ulicky schody.U more draha kde se jezdi zavody Monte Carlo.Je to poklidne ciste mestecko.Nevim co napsat,jen jsem projizdela a zastavila se na nekolik hodin.kdyz clovek chce,je vsude dobre.Ja osobne kde jsou ty okrasne zahrady ,kazdy by si mel uvedomit co vlastne od dovolene ocekava a podle toho vybirat mista.
Jela jsem s cestovkou z jbc a uz nikdy vice.v roce 1993,takze si uz moc nevzpominam na cestu.Spise ve spanelsku Monserat,zaujal a jinak to nesplnilo me ocekavani.dnes bych vybirala jinak,nejsem typ,abych chodila po nakupech a s toto cestovkou se tak delo,nic nam kloudneho neukazali,vylozene lina pruvodkyne,rikala ze ji to nebavim,ze uz tam byla mockrat a dala rozchod.a vubec nam nechteli stavet na wc predepsanych limitech,byla jsem tehotna,pul autobusu se pocuralo a mne rekli ze jsem mela zustat doma.Takze i takova dovolena muze byt,pozor na cestovky.
.
taotázka je opravdu špatná. Je důležité hovořit o určité cenové relaci pobytu. Odtoho se odvíjí úrověň. Myjsme bydleli pod stanem za rozumnépeníze, a líbilo se nám to, ale určitě bych to nemohl každému doporučit, jelokož to bylo takovéskoutské a surové co se týče zázemí a ubytování. Jinak je tam krásně a na plážích chodí krásný francouzsky nahoře bez a tomu říkám paráda,zvlášťkdyž jim je kolem 25ti. Krásné moře a pláže, v létě teplo až horko a moc neprší. Mcarlo jsem neviděl,snobské záležitosti mě nezajímaj.
doplněno 11.07.12 19:48:jo a hlavně co mě vyrazilo dech byly ceny v zásadě levnější jak v českých "zaprděných" kempech.
bylo to s brněnskou CK (dost známá),to místo už si tedy název nevybavuji, ale bylo to od St.Tropez cca 60km směrem k iItáli po pobžeží. Jedná se myslím o Provance resp. pobřeží Francie v této oblasti. Už je to 2 roky zpátky.Těch kempů při pobřeží je víc a jak asi sám víte cena se odvíjí podle toho s čím tam přijedete: BUS, karavan,osobák,kolo. Ubytování je taky různé ty kempy jsou velké a jsou dělené na více částí.
Jaké fotky? A cenu - chtěl bych třeba i nějaké kempy pro auta- Viděl jste nějaké? Mohl byste ještě podrobněji o zážitcích a jestli by bylo možno odkazy ( Google Maps atd. )?
Moc děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.