Nejste přihlášen/a.
Ahoj, včera sem byl v Olympii a zahlédl jsem tam zajímavou kabelu přes rameno, ještě jsem si jí nekoupil, pořád nad tím dloumám, jestli si jí vzít, nebo ne. Tak se chci zeptat na váš názor, co říkáte na dnešní módu ohledně, těchto kabel obvzlášť u kluků? Jestli bych si jí koupil, používal bych jí spíš jako batoch do školy a né jen jako doplněk. Opravdu nevím, jestli zůstat u batohu na záda.
Tašky přes rameno ( i ty, co se nosí křížem, je to vlastně obojetná taška), nosím x let, vidím to ve městě u spousty kluků a je o v pohodě
A dost jich s ní chodí i do školy, vlastně bych řekla, že na VŠ je jednalo o nejoblíbenější zavazadlo
Samozřejmě, pokud budeš ve škole celý den a máš těžké věci, je lepší batoh, ale na pár hodin, nebo do města, na rande, do kina, taška v pohodě stačí
Děkuji za vaše názory, nakupovat jsme byli já, kamoš a ještě 2 kamošky. Když jsem si jí zkoušel, ptal jsem se na jejich názor, obě 2 říkali, že mi sluší, je to sice nezvyk, ale je mi docela pohodlná. Pak sem se ptal i kámoše, jestli se mu to líbí, říkal že by to nenosil, ale šluší mě to. Tak nevím no... tyto kabele nosí většina kamarádu a když vidím kolik tyto kabele nosí lidé kolem mě, tak zas nevím, já jsem spíš takovej, že chci být originální, takže nosím to, co moc lidí nemá. Ale asi jo, zítra tam jedu znovu, takže si jí asi koupím. Už jsem z toho důvodu, že dnes jsem viděl kamaráda, který měl v tom, různé papíry a hlavně notebook a ten já budu nosit do školy kvůli studiu, takže i to. Ale ještě mě zajímá, ohledně krádeže, co je pro zloděje obtížnější, buď strhnout batoh a nebo strhnout tuto kabelu přes rameno. Není náhodou snazší ukradnout kabelu přes rameno?
Tak si sežeňte nějakou originální kabelu nebo batoh. V těch kabelách (pánských) bývá docela výběr, po škole nám běhá týpek, který má hranatou s repráky, takže vypadá jako staré rádio
Zloději většinou nekradou celé tašky, ještě jsem se s tím nesetkala (leda že vytrhli kabelku důchodkyni). Pokud nosíte tašku křížem přes tělo, není snadné ji strhnout, musel by přes hlavu. Výhoda je, že třeba v naspané MHD nebo na ulici, kde bývají kapsáři, si ji dáte jakoby dopředu na břicho a nikdo vám nic nevytáhne. Na batoh nevidíte, takže hrozí, že vám ho někdo otevře a ani si nevšimte. Pohodlné je také to, že ji nemusíte sundavat, když jdete pro peněženku/mobil/pití/cokoli. To batoh musíte shodit ze zad. Nevýhoda tašky je to, že samozřejmě asymetrické zatížení je méně zdravé pro tělo. Záleží, jak velkou zátěž chcete nosit.
Jsem holka, nosím i kabely přes rameno, i batoh... a to nahoře jsou moje postřehy. Tašky přes rameno mi přijdou pohodlnější a lepší vlastně vždy, pokud netáhnu něco hodně těžkého.
I na klucích/chlapech mi vhodně zvoená přijde ok, někdy je to velmi hezký doplňěk. Navíc, pokud je třeba z kůže, vypadá lépe i k oblečení na zkoušky, než batoh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.