Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žiju v představách ...

Od: hetty* odpovědí: 10 změna:

Asi před 2 měsíci jsem začala mít ráda jednu skupinu, nezáleží na tom jakou... Problém je v tom že si neustále představuji jak se s nimi setkám atd... Trávím tím několik hodin denně . Když mě někdo naštve tak si představuji jak by mě členové té skupiny obejmuli ... pomohli mi ... Žiju v tom světě natolik že mi někdy nedojde že je to jen předstva. Třeba když večer usínám tak si řeknu že už se moc těším až je zase obejmu až mi ten kterýho mám z nich nejradči dá pusu ... a pak mi dojde že se to nikdy nestalo a nestane... Nevím co mám dělat můj vlastní svět se mi líbí ale myslím že takhle žít prostě nemůžu :(

doplněno 25.03.15 20:14:

A je to tady zase nastala situace kdy to nezvládám... jeden člen z té kapely odchází... je to jisté na 100 % už to dali i na jejich oficiálnmí facebook ... brečím jako malá holka ... koukám na plakáty ve svém pokoji - na plakáty kde jsou oni a je tam i on... Vím že je to jen skupina, že je neznám osobně- ale já už předtím psala že jsem na nich závislá.. :( Napsala bych toho víc ale strašně se mi klepou ruce takže to asi nepůjde ...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hety, kolik máš roků? Máš svou rodinu nebo žiješ s rodiči? Šťastně? Promiň, že se takhle ptám, ale tam bude základ toho, že v myšlenkách a snech někam utíkáš.

hetty*
23.03.15 14:43
hodnocení

Je mi 13 :)

joudic*
24.03.15 19:39

normalka ;)

hodnocení

0x

v období puberty je do jisté míry obvyklé tzv denní snění...nepíšete, kolik je vám let.

Jestli se vám něco nezdá, tak konzultovat s výchovným poradcem, školním poradcem či psychologem...

Aby se to nerozjelo do nějaké neurózy jako OCD -- obsedantně-kompulzivní, pořád dokola se vám do hlavy cpou ty samé otravné myšlenky

Píšu jen mé nápady, asi by bylo dobré zkonzultovat s odborníkem

lidus*
hodnocení

0x

Řekla bych, že jsem vyrostla a jsem normální, jako holka jsem "milovala" jednoho krasobruslaře a každou chvilku snila o tom, jak spolu nejen bruslíme a vyhráváme MS, drželo mě to dost dlouho, do té doby než jsem se "zamilovala" do dalšího idolu a stala se významnou herečkou. Snít je přece krásné a až se opravdu zamiluješ do reálného člověka a ne obrázku na zdi, začneš žít a snění přestane. Deníčky mám dodnes schované a kdyby je někdo četl, myslel by si co všechno jsem opravdu neprožila.

eulalie*
hodnocení

0x

Hetty, toto je úplně normální, ve tvém věku snad sní každý a představuje si někoho imaginárního. Vyrosteš z toho.

hodnocení

0x

Jestli jsou to 1D, tak to je normální, jsou to kluci zlatí :-D. Jinak neboj, časem to přejde nebo se to přehoupne v něco jiného (skupinu nahradí např. postavy z filmu/knihy atd.)

hetty*
hodnocení

jsou to 1D ;)

lenkaposkalova*
hodnocení

0x

Je to zcela normální, procházíš změnami, které nějak musíš ventilovat. :)

hetty*
hodnocení

To jsem ráda ... konečně se nemusím bát že jsem cvok :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]