Nejste přihlášen/a.
RÁD BYCH PODPOŘIL KANDIDÁTA NA PREZIDENTA JANA FIŠERA , ALE MÁM ZABLOKOVÁN PŘÍSTUP NA FACEBOOK KDE MÁ SVÉ STRÁNKY - JE MOŽNOST VYJÁDŘIT PODPORU I JINDE? NAPŘ.MÁ SVÉ WEBOVÉ STRÁNKY, NEBO EMAILOVOU ADRESU?
DĚKUJI
Já bych volila Pepka Vyskoč /tedy Josefa Vyskočila/. U nás se už nedá stejně co zkazit. A pan prezident je stejně jen loutka v rukách druhých, kteří tahají za nitky.
A tahle osůbka je jistě daleko známější se svým hlaholivým "Méééééé!", než pan Fišer. Bez ní by 2. díl Švejka neměl šťávu. Jaga.
V každém případě by tu ale neměly co dělat otázky typu - Chci volit Frantu Nováka, nevíte, kde mu mám vyjádřit podporu?
Nechci volit zrovna tohoto pána, ale přesto se mi nelíbí narážky na jeho původ.
Jak píše Jaga, myslím, že na ulici by se našla spousta lidí, kteří by se za hlavu státu hodili. A klást věnce, občas přečít napsaný projev a přijímat velvyslance by uměla i paní v trafice, kam si chodím pro noviny.
Takže by bylo možná dobře, domluvit se a nezatahovat sem politické debaty, na netu je jich jinde spousta.
To bude mít pan Fischer radost, že ho podporují občané, kteří sami nezvládnou na netu najít jeho webovky a mailovku. Ten se radostí snad rozpláče
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.