Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Nevíte někdo,kde vzít či si vypracovat peníze na opravu oken v mém domě,který je starý už cca91 let? mám ještě dřevěná okna,už se mi rozpadají, zateká mi do nich z venku, peníze si nikde půjčit nechci,protože jsem dnes v téhle době na podpoře a pobírám celkem 2600,- korun na měsíc a to ještě musím živit dítě. Nemám rodiče,ani nikoho od koho bych si půjčila. Navíc bydlím na vesnici, a nikam zatím pracovat na dlouho nemůžu,protože nemám bohužel hlídání pro dceru a do školky je ještě 2 měsíce daleko. Brala bych brigádu,nějaký přivýdělek, nevíte kam se můžu na internet obrátit? (nemužu se zase spolehat na každý web,už jsem se spálila jednou, nastrkala jsem asi 2 tisíce do poštovného,do nějaké cizí agentury a práci ani peníze už jsem bohužel nikdy neviděla) . nevíte,kde by se dali vydělat solidní penízky a přitom to nebyl žádný podvod? Děkuji všem za odpovědi.
Popolko, máte zahradu a umíte šít? Koukněte zde fler.cz. Přiznám se i moje děti zde prodávají své výrobky a celkem úspěšně. Vydělalo jim to na PC. Moje mamka hodně zavařuje a dodávají do BIO obchůdku v Praze. Moc držím palce.
Dejte si především pozor na tzv."domácí práce". Velká většina z nich je podvod a podvodníci se snaží vytáhnout ze zájemců o práci peníze. Daří se jim to skvěle, pokaždé nějaké kavky oškubou.
Podle všeho vaše dcerka půjde po prázdninách do školky. Vám se uleví a můžete někam nastoupit. Nyní ty 2 prázdninové měsíce to ještě vydržte, ale už teď hledejte MÍSTO S NÁSTUPEM OD ZÁŘÍ. Na netu, na ÚP, ptejte se známých...Vím, někde čekat příliš nechtějí, ale zkuste se domluvit, že hlídání budete mít až od září a poté byste HNED mohla nastoupit do zaměstnání.
Máte holčičku, ale nepíšete nic o jejím taťkovi. Ten by nepomohl? Když jste si jej zodpovědně vybrala za otce pro své dítě, jistě má kladné vlastnosti, není to žádný lump a pomoci by mohl. Nebyla by to ani tak ochota, jako spíš jeho povinnost - dělá to pro své dítě.
Jinak k vaší otázce: Jak vydělat solidní penízky a přitom žádný podvod: pan Ivo Jahelka kdysi nazpíval písničku, která začíná slovy: PENÍZE JSEM VYDĚLAL POCTIVOU TO PRACÍ...A to je ta nejrozumnější odpověď. Jaga.
Babča má pravdu. Moc vám držím palce . Ať brzo vyděláte a opravíte domeček. I bylinkami se dá vydělávat. Koukněte se : fler.cz/...
Táta je určitě fajn chlap.to já vím, jenže většinu času je v práci,když přijde domů,většinou je unavem,pak jde spát (dělá na dvě směnny), vrátit se zpět do té prácm,kde jsem s ním dělala před mateřskou mi neradí,protože říká,že je to tam na zbláznění (bývalo to lepší,dnes už mu dokonce zrušili i příspěvek na dopravu, jde to tam prý od desíti k pěti ),no tak nevím, měla jsem zamluveny celkem dvě práce,jenže na jednu mě pán nevybral a na druhou bylo potřeba vysokoškolské vzdělání¨
,tak mám holt smůlu. PAN JAHELKA MÁ VŽDY PRAVDU - VĚŘÍM MU.
Na takový dotaz, ostatně byl tu zcela nedáávno, si odpovězte sama: Co umím, co mohu jiným nabídnout, výrobek, službu....
To přece nikdo neví tak nelze radit. Ani jaké příležitosti v okolí se nabízí, Slepý dotaz. Vyrobte, nafoťte, inzerujte. Inzerujte v místě pro cizí...
Co si člověk nezajistí - nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.