Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Houby - kde rostou a rostou vůbec?

Od: anonym1* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,nevíte kde ted rostou houby ve středočeském kraji?Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

evinkat*
hodnocení

0x

Určitě nerostou za Žebrákem. Nebyla tam ani prašivka. Ráda bych také věděla kde rostou.Eva

hodnocení

0x

Jsem vášnivý houbař, nedá mi to a hledám. Bohužel, neroste nic. Přestože při občasných bouřkách občas zmokne a horko také je, nějak to letos houbám nesvědčí. Našla jsem jednoho velkého hřiba /červivý/, 1 kováře, ten byl zase celý ožraný od slimáků a několik babek, ty byly zase rozměklé na kaši a plesnivé. Takže vůbec nic.

Bojím se, aby se letos nevyplnila slova mé mamky. Ona už v 80 letech na houby nechodí, ale ráda je upravuje a jí a tak jsem jí asi 3 pytlíky mražených dala. Moc mi jich nezbylo a ona řekla: Neměla jsi mi toho tolik dávat, třeba letos neporostou a nebudeš mít nic. Tak teď jenom aby neměla pravdu. Snad ne! Uvidíte, že si zahoubaříme. :) Jaga.

doplněno 12.07.12 07:43:

Když letos na houby, tak prý jen do Rumunska, posuďte sami:

Houby - kde rostou a rostou vůbec?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]