Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vichřice, nikomu se nic na zahrádce nestalo?

Od: viky® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Vichřice, kolem lámala stromy, ze střech sundala nějaké tašky. Co ale udělala s fazolkou a tújí?

Krásné fazolky, které byly volně na tujích, vichřice strhala dolů. Strhala je dvakrát, jeden den a druhý den zase. Některé fazolky polámala. Fazole jsem v celku, jak byly na zemi, dala dovnitř tují v hromadě a uvidíme, zda se zachrání.

Co se zachránilo, bylo hnízdo stehlíka ve švestce.

Tady je pár fotek, jak jsem fotila kalamitu.

Vichřice, nikomu se nic na zahrádce nestalo?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

09.07.12 22:58
hodnocení

a další

Vichřice, nikomu se nic na zahrádce nestalo? #2

hodnocení

ještě jednou fazolky

Vichřice, nikomu se nic na zahrádce nestalo? #3

hodnocení

vajíčka stehlíka

hodnocení

Hnízdečko ve švestce

Vichřice, nikomu se nic na zahrádce nestalo? #4

hodnocení

0x

Mě to ulomilo na višni jednu větev, jinak nic. Jednomu sousedovi to rozlomilo jívu vedví a druhýmu vyvrátilo staletou lípu, navíc měl přímo u ní postavený přístřešek pro auto a tak vyvrácený kořeny mu ten přístřešek trochu načechraly. Jinak bez jiných škod.

mowla*
hodnocení

0x

Tady jen tak zlehýnka foukalo (zaplaťpanbůh za to - aspoň), takže nic...

;)

Vichřice žádná, pouze od blesku vypálená elektronika v celém baráku. Takže mám i jinou zábavu než zahradu.

lidus*
hodnocení

0x

U nás naštěstí žádná nebyla, kroupy se nekonaly, bouřky byly mírné a trvaly max. čtvrt hodiny. Už je to pár let co nám kroupy rozbily skleník na maděru, ten rok nebylo z úrody na zahradě vůbec nic, snad jen brambory.

hodnocení

Dobrý den. Jsem ráda, že Vám úroda zůstala zachována. Co dokážou blesky, a vichřice vím. Každý druhý rok se přihlásí a zanechají na chalupě, nějakou škodu. Fotky fazolek, jsem dávala na Poradnu, abyste viděli, jak kvetou červeně a bíle na tújích. Proto jsem nyní chtěla ukázat, co příroda udělala. Když nepřijde další pohroma, tak fazoly na tújích přežijí.

pt®
hodnocení

0x

Letos, u nás žádná vichřice nebyla, ale asi 5 let zpátky, v březnu, jsme jen stáli u okna a nestačili se divit, co se během 5 minut odehrálo. Za plotem máme lesík, stromy se lámaly, jako sirky a vyvracely s kořenů, i u nás na zahradě spadlo 5 stromů, dřeva bylo asi 7 m3 a práce až nad hlavu, plot spadl, museli jsme dělat nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]