Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou všichni rádcové na úrovni podruhé

Od: lui* odpovědí: 8 změna:

Je mi smutno kam to spěje.
Z uzavřené diskuze "jsou všichni rádcové na úrovni, jaký máte názor" jsem si odnesl jedno poučení. Kritika rádce se nenosí, ale někteří rádcové smějí být sprostí, smějí urážet a sprostě nadávat. Protože to, co si DES dovolil, byť ve vnitřní poště, se podle mě nedělá. Notabene v reakci na slušně vyslovenou kritiku.
A Vy všichni, kteří jste podpořili DESe, jste tuto jeho sprostotu, urážky a nadávky vlastně podpořili. Proč? To je normální? Nadávat si do bůhvíčeho, urážet se navzájem?
Admine, jestli tohle má být směr, kterým se do budoucna bude poradna ubírat, že si tu budou lidi beztrestně nadávat a urážet se, prosím pošli mi svou adresu, a já ti vrátím trička a samolepku. Na tom se nechci a nebudu podílet, ani to jakkoliv propagovat. Propadl bych se hanbou.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
zbytečné tu dělat dusno a otravovat atmosféru pro ostatní.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

přeskakuješ řádky a děláš si velmi snadné závěry, které tam nepadly.

cobrak*
hodnocení

0x

lui: Bohužel je velice smutné, jak se lidé chovají. Pozoruji to na ulici, ve škole, v práci a bohužel i zde na poradně. S těmi lidmi na ulici nic neuděláme. S těmi ve škole a s kolegy v práci také ne. A na poradně to platí zřejmě stejně. Bohužel je tomu dle mého názoru tak. Jediné, co můžeme my "slušní rádcové" dělat je to, že nebudeme komentovat názory a kritiku těhlech lidí. Ono je to přestane bavit časem. Prostě to neřešit, vydržet a oni odejdou. Nebo si párkrát změní nick a pak toho stejně nechají. Nedá se dělat nic, než to, že syslové a admin budou blokovat jejich nemístné příspěvky a poznámky. To je ale vše. Nedá se dělat vůbec nic. Ale naprosto s Vámi souhlasím v tom, a také mě to mrzí jako Vás, že ty lidi svině jsou i zde na poradně, která má být skušnou a věcnou.

P.S.: V reálném životě bych jim roztrhl p***l až k lopatkám a pověsil za uši do průvanu, ale v prostředí internetu se nedá dělat nic...

doplněno 09.07.12 21:46:

Ještě bych rád doplnil, že tohle nebylo myšleno proti DESovi, nýbrž proti těm, kteří na poměrně logickou otázku napíší komentář, který je absolutně nevhodný a schazuje tazatele a jeho otázku. A stává se to příliš často. Takže DESi, nic proti Tobě! ;)

joudic*
hodnocení

0x

tyjo nejak se v tom furt piplas... jako bys to nemohl ignorovat, tu diskusi jsem sice necet uplne celou, ale na druhou stranu malokdo jen tak zacne posilat hnusne PM zpravy nahodnemu cloveku, tudiz pokud si napsal B, mel bys napsat i A, nicmene stale plati a platilo moudrejsi ustoupi... ja si zatim uzivatele DES nikde zatim nevsiml, respektive nevidel jsem obecne zatim zadne vylozene idiotske posty tady na poradne...

doplněno 09.07.12 21:37:

a pokud bych je videl, zameril bych se stejne jen na ty posty, ktere jsou trochu inteligentni

des*
hodnocení

0x

Je vidět žes absolutně nepochopil podstatu věci,pokud nechápeš základní věci jako,z čeho to vzniklo(nějaký náfuka mne hrubě urazil)Vytkl jsem mu to soukromě a on to jako omezenec zveřejnil,čímž mne urazil opět,Vyvolal proti mně kampaň, a přitom to zavinil,jak tohle nechápeš a začínáš s další kampaní proti mně,jsi ten samý omezenec co on .Jinak co chceš vrátit nebo ne je jen tvoje soukromá věc.Poněkud jsi zapoměl,jaká je tady tvoje funkce ,tj.radit a ne štvát lidi proti sobě.Prober se.

doplněno 09.07.12 21:38:

Toto je lui-ovi

výtka
Upozornění od administrátora 09. 07. 2012 21:46:07
Desi, eliminuj ty výrazy, které jsou na hraně... vždycky to jde říct líp.
martinaa*

Jistě máte pravdu, neměl to zveřejňovat... na druhou stranu, taky mi přišlo pár urážlivých zpráv, a přesto jsem se zvládla chovat slušně a nepsat invektiva "starej se o svoje smradlavé děti", "neser mě", a různá vyhrožování. Protože i hádat se dá na úrovni. A podle mne se jaksi nemůžete divit, že z kupy sprostých, opravdu přehnaných slov byl člověk na větvi. Já bych byla taky, protože od dospělého "rádce" čekám také dospělé a slušné jednání. Možná by nebylo od věci přiznat, že jste to projednou přehnal, a ne nazývat všechny, co s Vámi nesouhlasí, omezenci, a upozorňovat, jaké jsou jejich funkce.

Nikoho proti nikomu neštvu, poperte se mezi sebou, jen jsem napsala svůj názor.

jirbar*
hodnocení

0x

No Admin vytrhl moji větu ze souvislostí. Takže připomenu "rady"

1/ Někdo měl problém s podlahou v OKALU

Dostal "radu". Tento barák si pořizovali chuďasové (asi lůza) nechto ho dožít (možná zbourat)

Jen jsem nevěděl že Marie Rotrová, Michal David taky patří mezi chuďasy

2/ Někdo měl problém se spínaným zdrojem v satelitu

Dostal "radu"ve smyslu. Nekupujte si laciné šmejdy.

No já myslel že žadatelé čekají radu a né aby jim někdo znechutil jejich kolikrát za velké peníze pořízený majetek

A takových "rad"by se našla přehršel

doplněno 09.07.12 21:48:

Věra Špinarová taky

infospecial.cz/...

Stavěli jsme barák, ale to je okál, takže tam jsme jenom udělali základy a ostatní práce už dělal někdo jiný. Ale mě stačí už třeba jenom to, když maluji. Takový binec, jako po malování, jsem ještě nikdy nezažila. Na malování si pozvu člověka, který to umí, ale uklidit si musím sama. Ono mi dá práci už jenom se k malování odhodlat, ale čas od času je to pravdu potřeba. Nakonec je lepší malovat než vyhořet.

des*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

joudic*
hodnocení

0x

tak prijde mi inteligentnejsi a rychlejsi kliknout na Nahlasit nez nejake dalsi vyzivne komentare k nejake priblble rade. Jak jsem si vsiml admini se tu pohybuji casto, a nahlasene blaboly, ktere nejsou k veci se jednoduse smaznou ne? :)

výtka
Upozornění od administrátora 09. 07. 2012 21:48:54
přesně tak! díky *palec*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]